martes, 9 de agosto de 2011

Joan Pascual i Bonifaci Colomina al Sopar de La Terreta




L'Ajuntament Victorià de Tremp va enviar al Sopar de la Terreta a en Joan Pascual, acompanyat de Bonifaci Colomina, no sigui cas que, a la Terreta, el Reagrupat torni a pactar amb un altre grup que no sigui el PSC. La parella, va arribar, van saludar, van sopar, es van despedir i cap a TREMP que hi falta gent. A cap dels actes del matí ni de la tarda es van presentar. Sols van venir a sopar.


Coneixent que en Victor ORRIT, prefereix fer les reunions de la Terreta, al Campament d'Areny i a Areny de Noguera, província d'Osca, i no trepitjar ni LA TERRETA, com va fer el matí del passat dijous, 14 de juliol; ARA veiem que els representants de l'AJUNTAMENT DE TREMP sols van a LA TERRETA si hi ha menjar per enmig



On són els porcs senglars de LA TERRETA?. Qui els caça i quan?. La resposta és a l'aire.....









L'eurodiputat Ramon Tremosa assisteix a la Jornada i a la Trobada de la Terreta

L'eurodiputat RAMON TREMOSA, un habitual de LA FESTA MAJOR de LA TERRETA, va assistir tant a la II JORNADA CONEIX LA TERRETA com al sopar de la XIX TROBADA DE LA TERRETA:FENT PAÍS!!!












Felicitem als organitzadors de la Jornada i de la Trobada de la Terreta



LA TERRETA DECIDEIX FELICITA als organitzadors de la II Jornada Coneix la Terreta i de la XIX Trobada de la Terreta que es va realitzar el passat dissabte, 6 d'agost, a Espluga de Serra.

A la Jornada hi van assistir unes cent persones i a la Trobada es van superar les dues-centes persones, que demostra la vitalitat d'aquestes dues activitats en un dia com aquest: FESTA MAJOR DE LA TERRETA.

Per a veure més imatges de la II JORNADA

Per a veure imatges de la XIX TROBADA DE LA TERRETA


Per a veure imatges de la Jornada i de la Trobada.

I demà...al facebook!!!




































miércoles, 3 de agosto de 2011

La Mañana: La Terreta celebra la fiesta popular y jornada cultural





La Terreta celebra el próximo fin de semana su XIX Fiesta y la II Jornada Cultural con todo tipo de actividades para todas las edades y que este año tendrán lugar en la localidad de Espluga de Serra. En pleno debate sobre su futuro administrativo (si se queda en el municipio de Tremp como agregado, si se independiza o si pasa a ser agregado del Pont de Suert), la zona de la Terreta, integrada por 15 núcleos, celebra un año más su fiesta cultural para reivindicar su identidad como tal. El programa de la fiesta incluye una misa, torneo de botifarra, juegos infantiles, bitlles catalanas, cuentos infantiles, baile de tarde, cena popular y baile de noche con rifa de un jamón y chocolotada de madrugada. La jornada cultural incluye varias conferencias sobre los cambios rurales y el paisaje, la música tradicional pireanica, los neorurales de la Terreta, y la polémica de la línea MAT. Los conferenciantes invitados son Joan Ubach, Alexis Sancho, Carles Barrull, Rafel Folch y Mercè Morera. Las actividades están organizadas por la Associació Cultural de la Terreta y la Associació de Veïns d’Espluga de Serra.