viernes, 9 de septiembre de 2011

Marcelino Iglesias, pregoner de la Diada Nacional de Catalunya a Tremp


11 de SETEMBRE DE 2011: DIADA NACIONAL DE CATALUNYA.
12 h. XERRADA INSTITUCIONAL amb
Marcelino IGLÉSIAS RICOU. Sala de Plens.
MAGNÍFIC!!!. El Secretari d'Organització del PSOE i ex-president del Govern d'Aragó, anirà a l'Ajuntament Reagrupat del PSOEC de Tremp a fer una xerrada sobre Catalunya. Molt interessant.
Especialment perquè en Marcelino Iglesias, ha estat el president del Govern d'Aragó que va portar l'Estatut d'Autonomia al Constitucional pel tema de l'Arxiu de la Corona d'Aragó; a més de la seva croada jurídica per portar els Bens de la Franja que són a Lleida a Barbastre.
La seva defensa de la llengua catalana i de l'aragonès, s'ha traduït en una llei de Llengües que ha creat un Consejo Superior de Lenguas de Aragón i una Academia del Catalán de Aragón, tot en castellà, i separat de l'Institut d'Estudis Catalans,. Sols cal veure el nom dels pobles de la Ribagorça als mapes de la Ribagorça Romànica, el folletons i la documentació dels ajuntaments de la Franja o els cartells de poblacions com BENABARRE, ARÉN, MONTANUY, BONANSAm SOPEIRA, TOVA, PUENTE DE MONTAÑANA,VIACAMP-LITERA y ESTOPIÑÁN DEL CASTILLO,  per observar que TOT està en CASTELLÀ, com la COMARCA DE LA RIBAGORZA i a sobre els pactes del PP-PSOE a la Ribagorça són generals i constants.
I Aquest Molt Hble. Sr. anirà a TREMP a parlar de Drets Nacionals i de Catalunya?

1 comentario:

  1. lo sorprenen no ès el quye a fet aquest senyor contra la nostra naciò,el que em sorpren ès que un ajuntament del nostre pais el comvídi el dia de la diada per fer xarrades de CATALUNYA i de Drets Nacionals sols ès pot entendre saben que el senyor ORRIT ès un anti catalanista mès gran que el senyor IGLESIAS

    ResponderEliminar