jueves, 6 de mayo de 2010

LA TERRETA DECIDEIX...LA FEINA BEN FETA!!

Diuen que "LA FEINA MAL FETA NO TÉ FUTUR", aquesta seria l'actitud constant de l'AJUNTAMENT DE TREMP vers els habitants i els pobles de la Terreta en els quaranta anys de dependència municipal vers un ajuntament situat a més de 80 Km. de molts d'aquetsts nuclis.

Diuen que "LA FEINA BEN FETA NO TÉ FRONTERES", com nosaltres, més ribagorçans que pallaresos. En dues setmanes hem demostrat una gran capacitat d'organització a l'hora de fer dues consultes el 25 d'abril com són la de la independència vers Tremp i la independència de Catalunya.

En aquestes dues setmanes hem demanat una reunió amb l'alcalde de Tremp, hem creat un BLOC per a centralitzar tota aquesta informació referent al territori i finalment hem creat un perfil al FACEBOOK que en 72 hores ja té més de dos-cents amics.

Moltes gràcies als votants i a la gent de la Terreta que va participar activament a la consulta.

MOLTES GRÂCIES ALS AMICS DEL FACEBOOK

Gràcies als corresponsals de La Mañana, Agència Catalana de Notícies, TV3 Lleida, Segre, Viure als Pirineus, Radio seu, El Punt,Vilaweb i El Mundo.

Gràcies als companys blocaires de la Arterreta, La Terreta Electrica, Sapeira i Carles Barrull.

Al nostre bloc hi ha tots els enllaços: www.laterretadecideix.b

Moltes Gràcies a l'eurodiputat Ramon Tremosa pel seu suport i el seu article.

Demà, dues setmanes desprès de la consulta ens reunirem amb en Victor Orrit, que un cop més demostra que no prioritza el descontentament d'aquesta vall tant allunyada i perifèrica per a l'Alcalde de Tremp i Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya a l'Alt Pirineu i l'Aran.

Esperem que els diferents grups polítics municipals i comarcals s'apropin a la Terreta que coneguin i reconeguin les nostres reivindicacions, que són les queixes d'uns ciutadans i contribuents que pràcticament no tenen serveis i que aquesta situació no se la pot permetre la moderna Catalunya del segle XXI.
La veu dels habitants de la Terreta va dir que volien la independència de Tremp amb una majoria aclaparadora. Que farem ara?
Demà, ho sabreu, primer la reunió a les 12 hores amb en Victor Orrit i desprès ja parlarem amb els diferents mitjans de comunicació que s'apropin a Tremp.

No hay comentarios:

Publicar un comentario