jueves, 19 de agosto de 2010

INDIGNACIÓ PEL CONSTANT MENYSPREU DE L'ALCADE DE TREMP VERS ELS HABITANTS DE LA TERRETA

LA TERRETA DECIDEIX i l'ASSOCIACIÓ CULTURAL DE LA TERRETA MOSTREN LA SEVA INDIGNACIÓ PEL CONSTANT MENYSPREU DE L'ALCALDE DE TREMP, VICTOR ORRIT, I DE L'AJUNTAMENT de TREMP VERS ELS HABITANTS DE LA TERRETA.
Tot i que desprès de la consulta popular del 25 d'abril es van reunir amb membres d'aquesta plataforma per analitzar els resultats que amb majòria absoluta volien la segregació d'aquesta vall, creant un Ajuntament propi dins de la Comarca de l'Alta Ribagorça, els menyspreu de l'ALCALDE i de l'AJUNTAMENT de TREMP és constant: han passat 3 mesos i encara NO han facilitat les balances fiscals
de la Terreta tal i com van prometre; NI a la XVIII Trobada de la Terreta NI a la I Jornada Cultural Coneix la Terreta es va presentar cap representant, mostrant un cop més la seva precupació pel territori. Ara bé, ahir, 18 d'agost, l'Alcalde Victor ORRIT si que va visitar la Terreta i el Local Social de Sapeira, quatre dies desprès d'una Jornada Cultural que va replegar més de 180 assistents al matí de dissabte i de la XVIII Trobada que va juntar a més de 230 persones. Victor Orrit va voler visitar el Local Social i a l'Associació de Veïns de Sapeira, quant no ho ha fet mai amb la resta d'associacions ni amb la gent que habitualment viu i treballa a la zona, fins i tot, la reunió amb LA TERRETA DECIDEIX, es va realitzar a TREMP. Pel que es veu, dels habitants de la Terreta sols interessa la seva cotització, cobrar els mateixos impostos que a la Capital, disposant de menys serveis i amb una Ajuntament situat a una hora que ofereix un tracte colonialista i tercermundista impropi d' una societat i d'una Catalunya moderna, democràtica i del segle XXI. L'Alcalde Orrit prefereix als turistes d'estiu que als que vivim aqui i el seu hipotètic diàleg i bones maneres vers la segregació encara s'han de veure: les BALANCES FISCALS encara no les tenim, i ja FA TRES MESOS.

2 comentarios:

  1. Perdoneu però de la mateixa manera que us heu assabentat de la visita del Sr.Orrit als "turistes" de Sapeira(no hi havía vingut des de que es alcalde)perquè no publiqueu que també va visitar als veïns d'Aulàs?O es que aixó no us interesa dir-ho?O todos moros o todos cristianos.
    Un turista d'estiu de Sapeira que malgrat aixó va tenir la gran sort de neixer-hi.
    Carles Figuera
    President de la AAVV de Sapeira

    ResponderEliminar
  2. Teniu tota la raó sobre els veïhns de Sapeira, però ni a la Jornada ni a la Trobada hi van anar, van anar desprès i en petit comité. Els sectors crítics de la seva gestió al territori si que els escolta, però amb petició de cita a l'Alcaldia i 15 dies de retard, i els documents que va prometre que ensenyaria ja porta 4 mesos de retard.No és cap retret al turistes de la Terreta, amb qui tenim amics i familiars ni a la AAVV de Sapeira que ha fet i fa una feina molt important a nivell de Terreta. El post és un retret al caràcter selectiu de territori i de dates del alcalde de Tremp o todos moros o todos cristianos. Salutacions.

    ResponderEliminar