lunes, 18 de abril de 2011

EL FUTUR REGIDOR PER TREMP MANEL RIU INAUGURA UN NOU BLOC


Manel RIU FILLAT , número 5 a les llistes del PSC al 'Ajuntament de Tremp al 2007 amb en Victor ORRIT, Regidor de pobles de l'Ajuntament socialista de Tremp entre 2007 i 2009, professor a l'IES de Tremp, autor del best-seller pirinenc de la Mireia i el Carlets, ARA es presenta per SI-Solidaritat per la Independència, amb agrupació amb ERC. En aquestes eleccions va de número 2 a la llista "ACORD MUNICIPAL" d'ERC-SI desprès de Josep Maria ARDANUY TARRATS. En Manel, com diu al seu bloc, es de Benavarri i aposta per "la proclamació de la República Ribagorçano-Pallaresa en el si de la República Federal Catalana Independent". Esperem que, com a bon coneixedor del territori, també aposti, per una TERRETA INDEPENDENT. MIREU EL SEUS BLOCS: EL DEL MANEL POLÍTIC I EL DEL MANEL ACTIVISTA LINGÜÍSTIC I LITERARI . QUE TINGUEU SORT!!!

3 comentarios:

  1. NO ES DE ESTRAÑAR QUE EL UNICO CONCEJAL COMPETENTE DE LA ERA ORRIT CAMBIE DE SIGLAS POLITICAS YA QUE CON EL PSC NO SE PUEDE TRBAJAR PARA EL PUEBLO SINO QUE SOLO TRABAJAN PARA EL PARTIDO.CONFIANDO EN LA SABIDURIA POPULAR PARA EL 22 DE MAYO PIENSA BIEN TU VOTO

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies per la benvinguda.

    Valtres dieu: "Esperem que, com a bon coneixedor del territori, també aposti, per una TERRETA INDEPENDENT". Doncs bé, tant jo com la candidatura respectarem totalment la decisió que prenga la gent de la Terreta i hi donarem tot el suport. ¿Com no he d'entendre, ribagorçà de naixement com sic, la absurditat de la situació actual de la Terreta?

    Ànims i endavant!

    ResponderEliminar
  3. Amic Manel,ya saben que entens la situació de la terreta,malgrat no vas saber-li fer entendre al victor durant el teu temps de regiduria,vas fer una bona feina dintre del poc que et van deixar fer.Esperem que tornis com regidor de pobles despres del 22 de maig amb un nou gobern dintre de l´ajuntament de Tremp,segur que tindrem una cordial relació per puguè resoldre les problemàtiques de la Terreta que son moltes.
    Gràcies per respecta les deciçions de la Terreta i donarlis suport públicament atraves del bloc de la terreta decideix.
    Ànims i força per aconsseguí l`alcaldia,sense el suport del PSC. Gràcies

    ResponderEliminar