lunes, 16 de mayo de 2011

CAU EL MUR DE LA TORRE DE TAMÚRCIA




La setmana passada va caure el mur de La Torre de Tamúrcia. Aquest mur pertany a un tram proper a La Torre de Tamúrcia dins de les millores de la Carretera de la Terreta. En menys d'un any de la construcció del mur, aquesta és la segona vegada que aquest mur té despreniments. Ara ja ha tornat a caure i ens preguntem, per segona vegada en un any quin és el responsable final d'aquesta constant mala feina a La Terreta: els tècnics, els constructors, les administracions?. L'Alcalde Orrit ens diu a la campanya que FEINA FETA, però amb actuacions com aquesta es demostar que la feina no està tant BEN FETA com diu.










2 comentarios:

  1. Victor Orrit ens diu que te la fiena fete però com podem veure amb aquestes fotos la feina no esta ben feta nomès ens cal pregar a Sant Bonifàci que no caiguin tambè el pnot de Sant Jaume o la Lira entre dàltres actuacións que diu que son feina feta.Desde aquest comentari ens atrvim a dirli al senyor Orrit que per assegura que te la feina feta Tremp i els seus pobles agregats no haurien de tenir les grans mancançes que tenen falten la majoria de serveis i daltres estan instalats desde fa quasi tres anys i encara no funcionan com es el cas de l`enllumenat públic d`Espluga de Serra que no funciona.Senyors del psc la feina no esta feta i la que han fet l`han fet malament.

    ResponderEliminar
  2. UNOS COMENTARIOS MUY ACERTADOS COMO PUEDE UN ALCALDE COMO EL SENYOR 0RRIT QUE TIENE LA FEINA FETA SI TODOS SABEMOS QUE EN UN MUNICIPIO SIEMPRE QUEDAN MUCHAS COSAS POR HACER O MEJORAR.HAY QUE SER MUY ZOQUETE PARA NO DARSE CUENTA QUE LA FEINA NINCA ESTA FETA.SEÑOR ORRIT PORFAVOR VAYASE YA POR EL BIEN DE TREMP Y DE TODOS LOS PUEBLOS AGRGADOS A ESTE MUNICIPIO.SOLO NOS QUEDA ESPERAR QUE EL 22 DE MAYO LAS COSAS CAMBIEN Y TENGAMOS UN EQUIPO DE GOBIERNO QUE SEA COPETENTE Y NO SEA TAN PEPOTENTE E INCOMPETENTE COMO EL ACTUAL

    ResponderEliminar