jueves, 15 de septiembre de 2011

Ramon Tremosa es reuneix amb el Conseller Recoder per explicar algunes reclamacions de la Ribagorça i el Pallars

L'eurodiputat Ramon Tremosa s'ha reunit aquesta tarda amb el Conseller Lluís Recoder per a tractar diversos temes i projectes que, d'una manera directa o indirecta afecten al Departament de Territori i la
Sostenibilitat i a la Unió Europea, com ara el del futur Corredor de la Mediterrènia, entre d'altres
En l'agenda, l'eurodiputat ha parlat de les diferents reivindicacions de la gent de la Ribagorça i el Pallars com són; el tema de la segregació de la Terreta vers Tremp; el tema de la MAT de Ponent (Montsó-Isona); el tema de la recuperació del cabdal ecològic del Noguera Ribagorçana entre Sopeira i El Pont de Montanyana; la rehabilitació de Casa Potacari a El Pont de Montanyana i la construcció del Centre de Natura al Mas de Barreda.

Algunes d'aquestes qüestions com el tema de la MAT i el del cabdal ecològic a la Noguera Ribagorçana ja ho ha preguntat diverses vegades al Parlament Europeu i, ara ha demanat a la Generalitat de Catalunya que ajudi amb aquestes reclamacions i amb d'altres projectes de vital importància pel desenvolupament turístic i econòmic de la zona. El Conseller Recoder que coneix de primera mà la part mitjana i alta de la vall
del Noguera Ribagorçana, s'ha mostrat molt favorable a donar suporta a aquests projectes i ajudar a aquest territori.
Aquest ha estat el primer contacte entre l'eurodiputat Tremosa i la Generalitat de Catalunya per fer arribar i solventar les reivindicacions de la gent de la Ribagorça i el Pallars.

4 comentarios:

  1. Anims, per una terreta que no sigui expolida per L'ajuntament de Tremp.(Aixo es pitjor que l'expoli que pateix Catalunya d'España)

    ResponderEliminar
  2. Celebro veure un polític que es preocupa dels problemes reals de la nostra ribera.Vergonya tingueren els representants del nostres ajuntaments, que en lloc de negociar amb Endesa millores pel nostre riu, s’han preocupat del interessos de la hidroelèctrica, (i segurament dels seus propis), justificant i promocionat la construcció d’una presa al Congost de Mont Rebei......I a sobre ens ho presentaven com si fora un regal......TOSSSINOS!!! Que us penseu?Que els vostres veïns som tontos? Sou tant pobres que nomes teniu dines!!!La dignitat no sabeu ni lo que es!!! Teniu la sort que entre els vots comprats, els subvencionats i els dels idiotes sumeu majories, però no podeu anar gaire lluny......Si aquest país fora mitjanament normal ja estaríeu a la presó!!!

    ResponderEliminar
  3. Per fí un comentari com deu mana i que diu tota la veritat sobre els polìtics dels nostres ayuntaments que nomès s`han preocupat dels interessos del seu partit i dels seus propis.ANIMS PER FOTRE FORA ELS TOSSINOS!!!! VISCA LA TERRETA LLIURE!!!!

    ResponderEliminar
  4. Gracies Ramon,
    Lo pont de Montanyana, el seu ajuntament, i bona part de la nostra població, agraïm el teu esforç, suport, dedicació i companyia, especialment per que sabem que no es ni la teva funció ni la teva obligació, i per que veiem que el que els que haurien de recolzar iniciatives per la millora de la nostra ribera ens donen la esquena.
    No els hi direm ¡¡¡que n’aprenguin!!!, ja sabem que no poden aprendre gaire per que tenen el cap mes dur que la cara, però el temps posarà a cadascú al seu lloc.
    Jo nomes volia dir-te això...
    ...Agraïts i sempre amb tu!!!
    Javi Bergua, Alcalde del Pont de Montanyana.

    ResponderEliminar