jueves, 6 de octubre de 2011

Ja tenim les balances fiscals definitives de la Terreta



L'any passat LA TERRETA DECIDEIX va sol·licitar per escrit les balances fiscals de La Terreta a l'Alcalde de Tremp, en Victor Orrit i sols ens va donar per escrit dues xifres: el total ingressat i les despeses de la Terreta.
Aquest any, gent de la seva llista SOEcialista li ha tornat a reclamar, abans de les eleccions municipals i desprès i per fi, farà com unes dues setmanes, que ens han arribat en paper, sense cap segell oficial de l'Ajuntament de Tremp i sols en una vegada cita Ajuntament de Tremp i un altra La Terreta, cosa que aquestes inversions podrien haver-se realitzat pel qualsevol ajuntament català o valencià (pel tema de les subvencions de la Generalitat)
Amb aquests documents que han donat en Victor Orrit i en Boni Colomina, podem observar dues coses grans partides com el manteniment de camins (40.000 €) o el de despeses d'administració (30.000 €) que no es veuen al territori i tampoc s'informa en què es gasten concretament.
Per altra banda hi ha greus deficiències en la forma i en el contingut de les balances presentades:
-Inexistència de cap membret ni paper oficial per part de l'Ajuntament de Tremp.
- Utilització del bolígraf o de llapis a l'hora d'escriure l'any de la comptabilitat 2010, però podria ser el 2011, 2012, o potser el 2008, 2009.
-Utilització del bolígraf o llapis per a esborrar l'impost de 0€ en IAE i situar la central hidroelèctrica com a IAE
- Deixar-se sense comptabilitzar dues inversions de 92.000 € a El Masos i la Torre (en total 184.000 €) que s'han oblidat de incloure a les inversions de la Terreta 2001-2010 que segons l'ordinador pugen a 2.254.693,77 € més els 184.000 € de 2010 no comptabilitzats.
Davant unes balances fiscals tant poc aclaridores dels recursos econòmics de la Terreta demanem als economistes de la xarxa que hi diguen la seva. La Terreta Decideix creu que amb tant de bolígraf o llapís per la comptabilitat de l'Ajuntament de Tremp, el que cal és una auditoria que digui als ciutadans quins són les veritables despeses i ingressos i no els que es fiquin i desprès s'augmenten amb el bolígraf.

2 comentarios:

  1. Quin ajuntament més penós. Aquestes papers semblen més dels anys 60 que no del 2010. Lamentable!!!

    ResponderEliminar
  2. Amb l`equip de gobern que tenim no ens del tot normal que les balançes fiscals que donen de la TERRETA les facin d`aquesta manera per aixo no entenem com poden ocupa les seves regiduries amb tota nomalitat haurien de estar mol avergonyits.

    ResponderEliminar