lunes, 5 de marzo de 2012

La Terreta Decideix i l'associació Cultural de la Terreta s'adhereixen a la jornada contra la MAT Montsó-Isona del 10M

 LA TERRETA DECIDEIX subscriu l'adhesió de l'ASSOCIACIÓ CULTURAL DE LA TERRETA als actes de la jornada reivindicativa contra la MAT Montsó-Isona que es realitzaràn a Pueyo de Marguillén-La Puebla del Mon i Capella el proper dissabte, 10M.

"L'ASSOCIACIÓ CULTURAL DE LA TERRETA, membre de la Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica Montsó-Isona, s'adhereix als actes de la Jornada reivindicativa contra l'Autopista Elèctrica Montsó-Isona que es realitzarà a Pueyo de Marguillén-La Puebla del Mon i Capella el proper dissabte 10 de març.



La nostra associació, i la Plataforma ens oposem a l'Autopista Elèctrica Montsó-Isona que està previst que passi a la vora de Montanyana i de Tercui sense respetar ni lleis ni, distàncies de seguretat ni pobles. Aprofitem per a recordar que també hi ha un altre projecte de línies de Molt Alta Tensió com és el de la Foradada del Toscar-La Pobla de Segur, que passa per Cornudella, Sobrecastell, Torogó i Espluga de Serra


Des de la nostra Associació ens oposem als dos projectes que passen per La Terreta que atempten contra la salud de la gent i dels animals, el medi natural més proper, els pobles, el patrimoni i l'economia d'aquestes valls pirinenques sense tenir en compte als seus habitants.

Per tant, animem als nostres socis i amics de La Terreta, a participar activament als actes de la Jornada del proper dissabte 10 de març i mostrar el rebuig vers les línies de Molt Alta Tensió"

No hay comentarios:

Publicar un comentario