martes, 12 de julio de 2011

El show de Bonifaci Colomina, "Cames ajudeu-me"

Manel Riu, el cronista Extra-Oficial de l'Ex-Coprincep dels Pirineus, en comenta com va anar l'acte de constitució del nou Consell Comarcal del Pallars Jussà:
I què és que va succeir al Consell:
"discursos correctes de Borrell, Ubach i Bellera, 11 vots Ubach —CiU+ERC—, 7 vots Borrell —PSC—, 1 absent —PSC—, president Joan Ubach, gerent Josep Ardanuy, "cames, ajudeu-me" Bonifaci Colomina)

Ah, no he aclarit el "cames, ajudeu-me" del Bonifaci Colomina. Resulta que el Bonifaci Colomina (PSC) també fa versions dels clàssics. En concret, dissabte al Consell Comarcal, mos va regalar una magnífica versió del clàssic anunci "Si no hay Casera, nos vamos". M'explico.



Al Boni no li va parèixer bé que se votés una habilitació per nomenar gerent el Josep Ardanuy. "En el ple de constitució, no és procedent", va dir, tot versionant el clàssic "Ara no toca" (Pujol pare, Jordi). "Serà legal, però no és procedent", va repetir sinse reblar. Feva patxoca eixa filigrana amb "legal" i "procedent"; llàstima que li faltés significat, perquè me pareix que tot eva prou conforme a dret (eva legal), a pràctica (sempre ha entrat un nou gerent en el moment en què se n'ha anat l'anterior) i a conveniència (al Consell li conviniva ja un gerent després d'un mes sinse tindre'n). Procedent, procedent... Home, procedent de Pobla és el tren que va cap a Lleida. Potser el Boni voleva dir que l'Ardanuy no procedeix de Pobla. Quemsejó! La qüestió és que el Boni va deure intuir que arribava el seu tren, perquè va afegir "Mos n'anem" i se'n va anar en un dia molt clar. Per sort, amb el "Mos n'anem" només el van seguir tres dels set consellers socialistes presents, tres i el Boni (Dumas pare, Alexandre). Dic "per sort" perquè, si hessen marxat els 7, haurien sigut massa versions de clàssics en un sol dia.

En fi, el Boni encara acabarà formant parella artística amb el Víctor. El Boni hi podria aportar el seu "Mos n'anem"; i el Víctor, el seu "Vete, me has hecho daño, vete". Juntets com a germans. Sí, d'acord, els faltaria un germà per ser els germans Karamàzov i els en sobraria un per ser el Germà Gordó; però podrien ser perfectament una versió actualitzada dels clàssics Hermanos Calatrava. Ara, no sé jo com se repartirien els papers, perquè els Hermanos Calatrava even el lleig... "
Tota la notícia aquí

5 comentarios:

  1. JEJEJEJE. QUE SE VA CON LA MITAD Y SE QUEDA LA OTRA MITAD. OTRA COSA NO LO SÉ...PERO PALLASOS LO SOMOS UN RATO, CAMES AJUDEU-ME!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt divertit...pero SERA DIFÍCIL QUE AQUESTS POLÍTICS TREGUIN A TREMP DE LA CRISIS!. A alguns, Setién millors per actors porno i fer pelis catxondés!

      Eliminar
  2. Quina mena de polìtics locals tenim que actuen com criatures i empleen la pataleta.Ya ho veieu quins representas tenim a TREMP.Bonifaci plega ya gracies.

    ResponderEliminar
  3. Boni es d CiU i punto. Esta dolgut x no anar a la llista convergent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Potser tinguis raó!. Fa l'fecte que ni el Víctor Orrit ni en Boni Colomina no son seguidors del lema "FETS,NO PARAULES!" que predicava en José Montilla.
      Vaig enviar un e.mail a l'Alcalde, amb documentació per una moció de millores en Transport Públic fa 1 Any..I ENCARA ESPERO RESPOSTA!. A mes, a Alcaldia hi ha una secretaria que diu "que no li interessa el transport públic!". NETEJA A L'AJUNTAMENT!-

      Eliminar