miércoles, 28 de abril de 2010

VICTOR ORRIT NO CONSIDERA PRIORITARI PARLAR AMB LA TERRETA



El passat 25 d'Abril es va realitzar la consulta popular per a la segregació de Terreta de l'Ajuntament de Tremp. Hi van participar quasi un 60% de la població amb dret a vot obtenint el SI el aclaparador resultat del 92,3% a FAVOR (60 vots a favor), 3 en contra, 1 en blanc i 1 de nul. la notícia de la Terreta, la Canonja lleidatana o pirinenca, ha arribat fins a mitjans nacionals.


La desafecció amb l'alcadia i l'abandonament d'aquesta zona per part de tots/es els/les polítics/ques i els grups polítics representats a Tremp i a la Comarca és una constant. Tant sols, l'eurodiputat Ramon TREMOSA ha donat suport als organitzadors de manera pública i clara. La resta, tot són silencis i mirades cap a un altre costat, com si a la Terreta tot segueixi igual.


El passat dimarts, representants de LA TERRETA DECIDEIX van entregar els resultats a l'Alcaldia de Tremp i van demanar una reunió amb l'Alcalde per a explicar les seves reclamacions i exigir la segregació de la Terreta de l'Ajuntament de Tremp.


Pel que es veu a l'Alcalde, i Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya a l'Alt Pirineu i l'Aran, l'Alcalde no dona importància ni a la plataforma LA TERRETA DECIDEIX, ni a la consulta ni als habitants d'aquesta vall. Poc importa que més del 50% dels seus habitants hi estiguin a favor de la segregació o que hi hagi un sentiment generalitzat d'abandonament per les institucions locals més properes. L'alcalde no prioritza escoltar a l'altra part. LA REUNIÓ DE L'ALCALDE AMB LA TERRETA DECIDEIX SERÀ EL PROPER 7 DE MAIG A LES 12 DEL MIGDIA; 15 dies desprès de la consulta...L'Alcalde vol deixar passar temps i no prioritza les reivindicacions dels ciutadans de La Terreta. Si aquesta consulta popular es realitzès en un Barri de la Capital a hores d'ara l'Alcalde ja s'hauria reunit amb els organitzador per a veure que es pot fer i que no. Amb la llunyana Terreta, tot s'hi val, l'abandonament continua i l'Alcalde no prioritza la Terreta, ni amb referéndums. Tampoc la resta de grupos polítics han parlat s'han dirigit a veure que succeeix a La Terreta, aquella vell tant llunyana per ells.

NOTA: El proper dia 7 de maig, els membres de La Terreta Decideix convoquen a tots els mitjans a l'Ajuntament de Tremp a la roda de premsa posterior a l'entrevista amb Victor Orrit que començarà a les 12 del migdia.


No hay comentarios:

Publicar un comentario