martes, 28 de septiembre de 2010

LA TERRETA ELÉCTRICA: VICTOR ORRIT Y SU CARRETERA AL INFIERNO

Recogemos de ARTERRETA y la "Terreta Decideix" un artículo sobre la carretera que circunvala La Terreta, y el poco criterio de los gobernantes que prefieren priorizar a los animales de las granjas frente a los menores escolarizados que cada día deben peregrinar en Taxi escolar por una pista en un estado de conservación lamentable.
El responsable: Víctor Orrit. Alcalde que NO tiene ni idea de las necesidades de las personas que viven en La Terreta.
Hoy más que nunca:
TERRETA INDEPENDIENTE

3 comentarios:

  1. Crec que persones que no viuen a la terreta no s'han de posar amb les necesitats de les que hi viuen, i la gran majoría dels que son realment habitants de la terreta (no com altres) estàn mes que d'acord amb l' ajuntament actual i crec que és l' únic ajuntament que ens ha ajudat de moltes maneres: ha construit un pont nou, harehabilitat el poble d'Aulás on viuen aquests menors que consideru que l' alcalde no els te en compte, també l' aportació d'aigua a moltissims pobles. Penso que si només sabeu dir el que no fa l'ajuntament i no valoreu res del que fa sou unes persones molt desagrïdes, encara que quant s'ha fet alguna cosa sempre s' han trobat queixes de les mateixes persones.
    I penso que aquest grup de persones que es dedica a criticar constanment al senyor Victor Orrit només sou quatre.

    PD: si tant catalans som a Catalunya es parla el català!

    ResponderEliminar
  2. En primer lloc, benvolgut/da és molt fàcil parlar i criticar sense dir qui sou, amagant-se en l'anonimat dir o no que sou de la Terreta, o que la coneixeu molt, i afirmar qui hi viu i qui no viu en aquesta vall,i quants som els contraris. Aquest anonimat no és la millor carta de presentació i menys quan es critica a unes persones que sempre han anat amb la cara descoberta.
    Dius que gràcies a l'Ajuntament s'ha rehabilitat el poble d'Aulàs, i que han fet el Pont de la Terreta i porten aigua als pobles. Aquestes afirmacions mostren un gran desconeixement del territori, fet que ens fa suposar que no hi vius o has passat l'estiu per aqui i no saps que tant la rehabilitació del poble com l'aigua l'han fet els seus veïns d'Aulàs,el mateix amb l'aigua a la Torre i als Masos, no com dius tú; es veritat que a Sapeira i El Castellet l'ha portat l'ajuntament i està molt bé, però no tot ho fa l'ajuntament.
    Per acabar,com bé dius som a Catalunya i els comunicats s'han de fer i els fem en català, això no treu que si hi ha comunicats o notícies, blocs etc. en castellà els utilitzem i ja que parlem de català et recomariem que si escrius en aquesta llengua i vols donar lliçons de com escriure, fes-ho bé amb bona expresió i sense faltes d'ortografia.
    Salut!!.

    ResponderEliminar
  3. Nomès dir que he nascut a la terreta i que visc a la terreta no com molts de vosaltres, i se perfectament el que ha fet i ha deixat de fer l'Ajuntament de Tremp, i en quant a les faltes el mateix us dic.I continuo amb l' anonimat.

    Salut i força al canut !

    ResponderEliminar