viernes, 15 de octubre de 2010

LA TERRETA DECIDEIX: QUÈ QUI SOM I QUÈ VOLEM?

Darrerament a travès d'aquest bloc ens han arribat comentaris anònims en defensa de la gestió realitzada per l'Ajuntament de Tremp i qüestionant les nostres reivindicacions i de qui som i deixem de ser. Comprenem que els correus que sols volen lloar la tasca d'un Ajuntament com el de Tremp es refugiin en un teclat i en l'anonimat per a desqualificar a La TERRETA DECIDEIX afirman que som pocs, que no vivim a la Terreta, que desvirtuem la tasca a la gent, que insultem a la gent, etc, etc.

Els membres de LA TERRETA DECIDEIX VOLEM QUE LA TERRETA SIGUI AJUNTAMENT PROPI,el 948 de CATALUNYA, perquè entenem i així és que l'actual Ajuntament de Tremp és producte d'una herència franquista. Sols cal veure com els nuclis de la Terreta, antics Ajuntaments d'Espluga de Serra i de Sapeira, foren incorporats a Tremp al 1970. l'allunyament de l'administració local és un veritable anacronisme, conseqüència de la Dictadura franquista que encara no s'ha sol·lucionat en democràcia. La voluntat popular de la gent que viu i està empadronada a la Terreta es va veure reflexada el passat 25 d'abril en una consulta popular, la primera que es feia a la Terreta desprès de les eleccions del 16 de febrer de 1936 i hi van votar a favor de la segregació 60 persones i 3 en contra.

A més a més,els anònims afirmen que NO donem la cara i som gent que viu fora.Hem donat la cara durant la consulta popular i durant diferents reunions amb els representants polítics de Tremp per tractar aquest tema: dues reunions amb Victor ORRIT i Bonifaci COLOMINA (PSC); una amb Josep ARDANUY (ERC) i un altra amb Albert ALINS i Joan UBACH (CIU). Sobre si vivim o no a la Terreta, si som de dins o fora, o estem o no empadronats a la Terreta, abans d'afirmar-ho tant rotundament, haurieu tingut que preguntar qui assisteix a les reunions i el resultat definitiu de la consulta. Això és no donar la cara? NOO, NO donar-la és fer anònims i amagar la identitat, però per part de nosaltres la cara i els interessos són molt clars.


I finalment els anònims barregen les comparacions de Franco amb Montilla i Orrit amb es crítiques que dieun que anàven dirigides als 140 visitants...Perdoneu, no intenteu confondre als lectors, les crítiques de pa i el circ NO anaven dirigides contra els visitants, ens referiem a les polítiques de pa i circ que ofereixen les diferents administracions i deprès seràn les mateixes les que es queixin de la manca de finançament, de liquiditat i voldràn més diners, i fins i tot més impostos i ni s'adonen de la crisi econòmica que tenim, ni del nombre d'aturats, ni de la retallada laboral ni de res. Per tal de no veure aquesta dura realitat acostumen a fer polítiques de pa i circ, per a entretindre als ciutadans com fa Montilla amb el fútbol i sobre l'Alcalde Orrit ...no farem comparacions dictatorials com ho vam fer, però si direm, i això són paraules de Josep Ardanuy en relació a determinats comportaments autoritaris de l'Alcalde Orrit: "la prepotència socialista no te aturador", I d´entrar en política o no, de Ramon Tremosa i companyia, tranquils que no farem cap llista electoral, i menys dins d'un ajuntament que no és el nostre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario