lunes, 15 de noviembre de 2010

QUEIXA DE LA PLATAFORMA ANTI-MAT DAVANT LA VISITA POLÍTICA A EL PONT DE MONTANYANA

Imatge de l'acte d'inauguració del nou ajuntament de Montferrer i Castellbó www.viurealspirineus.cat

La darrera Assemblea de la Plataforma Unitària contra l'Autopista Elèctrica Montsó-Isona es va fer a El Pont de Montanyana el passat dissabte, 13 de novembre.

Posteriorment, la Plataforma es va queixar de la visita política a El pont de Montanyana per a signar un conveni de col·laboració per a construir a El Pont de Montanyana un local social que serveixi per a cohessionar cívica i socialment La Terreta. Benvingut sigui el Centre Social.

Fa més quasi dos anys que les comarques de la Ribagorça i els Pallars es mostren contràries als projectes que volen construir una línia de Molt Alta Tensió entre Penyalba-Montsó i Isona i augmentar la capacitat de transport de la línia de Foradada del Toscar-La Pobla de Segur. Particulars, entitats cíviques i culturals, partits polítics es mostren contraris a aquetsts projectes que volen trinxar, un altra vegada, aquest territori i el seu medi natural. En tot aquest temps els parlamentaris catalans poc els ha importat aquesta línia i més d'una vegada han preferit anar a Ascó que pujar al Pallars o la Ribagorça, ni que sigui per donar suport als alcaldes i regidors del mateix partit. El dissabte passat no va ser una excepció.

Com diuen els companys de la Platafoma Anti-MAT:

"També hem conegut per la premsa (Europa Press Catalunya) que ahir, a l'hora que dúiem a terme a Pont de Montanyana la nostra assemblea, es reunien en aquest mateix lloc JORDI AUSÀS, Conseller de Governació i Administracións Públiques de la Generalitat de Catalunya, JOSEP MARIA ARDANUY, Regidor a Tremp i Delegat Territorial de Governació i Administració Local en l'Alt Pirineu i l'Aran, el tinent alcalde de Tremp, BONIFACI COLOMINA, i l'alcalde de Pont de Montanyana, RICARD ARMENGOL(els dos primers d'ERC, els dos últims del PSC-PSOE). Tenint en compte el caràcter públic i obert de les nostres assemblees, ens preguntem ara, què els costava posar-se en contacte amb nosaltres? Travessar la passarel·la?
DE:

No hay comentarios:

Publicar un comentario