miércoles, 8 de diciembre de 2010

CENSURA AL BLOC

Hi ha diferents comentaris que parlen de censura, que no s'ha publicat el seu comentari, del franquisme sociològic i de la poca democràcia d'aquest bloc, que selecciona els comentaris segons els propi interès.

Qui hagi llegit els comentaris pot veure que TOTS es publiquen, siguin A FAVOR o en CONTRA, que fins i tot, les actes de l'Associació Cultural es fan i per tant NO entenem aquestes crítiques, si no és per ficar més soroll al territori i acusar al BLOC i a LA TERRETA DECIDEIX com a gent poc creïble i autoritària. Ara nosaltres ens preguntem, a qui interesen aquestes crítiques sense fonaments?

A més a més, a les reunions tothom opina i pot dir la seva i tothom sap qui és qui a LA TERRETA DECIDEIX, però això d'amagar-se darrera de l'ordinador sota un anònim i criticar per criticar mentint sobre els diferents comentaris, això NO ÉS GENS DEMOCRÀTIC NI PARTICIPATIU.
Per tant, estem molt contents d'obrir aquest debat tant interessat, però auqest no es pot fer sobre anònim i menys sobre crítiques i acussacions FALSES. Per tot això, us demanem que signeu els comentaris i si no NO constestarem a comentaris anònims que no es sap ni l'autoria.
Ja per acabar, us direm que entre avui i demà escanejarem documents sobre la resposta donada per l'Ajuntament de Tremp al mes d'agost en la qual ens amaga part de la informació donada per Governació i la carta rebuda el dia 12 de novembre de 2010 del Departament de Governació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario