jueves, 9 de diciembre de 2010

WIKILEAKS AL PALLARS JUSSÀ (II): RESPOSTA DEL DEPARTAMENT DE GOVERNACIÓ

Resposta que el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya-Direcció General d'Administració Local va enviar 7 mesos més tard, al mes de novembre de 2010. Tot i que es va enviar a l'Associació Cultural de la Terreta, la persona de contacte és Carles Barrull. Els tècnics de la Conselleria devien veure els noms de les sis persones signants i van fer un sofregit entre Carles Pascual, president i Enric Barrull, secretari i es va enviar a Carles Barrull, d'Areny de Noguera i soci de l'Associació. L'anterior carta van respondre al Sr. Bonet, ara a l'Associació, a l'atenció del Sr. Carles Barrull, que no ha fet cap solicitud.
Llegiu totes les conclusions de la Conselleria a la sol·licitud, amb data de 18 d'octubre de 2010 on la Direcció General d'Administració Local desestima la segregació per motius de nombre d'habitants i ara, reconsidera la possibilitat de passar a ser una EMD del Pont de Suert per haver-hi més proximitat que amb Tremp (p.3-4), document del 30 de juliol de 2010.















2 comentarios:

  1. Llegin auqestes dues respostas de governació ens podem preguntar com pot ser que no diguin el mateix o que una amagui informació.
    perque el senyor Victor Orrit ens amaga tota l´informació?Com potser que omitis la part de que podiem ser emd d´un altre municípi?
    La resposta ha aquestes preguntes no potser unaltra que demostra la seva prepotencia,apliques la censura mes antidemocratica que existeix.
    Desde la terreta ens queda el consol de que el prope mes de maig aquest senyor perdi les eleccions municipals,com a perdut ara la seva subdelegació del gobern al alt pirineu i aran.

    ResponderEliminar
  2. DIMISSIÓ.
    I què amaga Orrit i Miguel Gracia,i Alfredo Sancho amb REESA?També van mentir amb les línies d'alta tensió i encara continuen dien que no les volen, però ells no van a les reunions de la Plataforma, ells van amb el PP a negociar amb REESA i a amagar la informació a la ciutadania. Qué és el que amaguen? Com que no dimitiràn, a veure si tots aquests mentiders compulsius se'n van el proper mes de maig.

    ResponderEliminar