miércoles, 12 de enero de 2011

PER QUÈ MENTEIX L'ALCALDE DE TREMP?

A hores d'ara, i ja fa uns mesos que ho sabem, que el Sr. Victor ORRIT, Alcalde de Tremp i EX-Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a l'Alt Pirineu i l'Aran , ha MENTIT als veïns de La Terreta.
A la reunió del 7 de maig amb els veíns de la Terreta va apostar que el PSC de Tremp donaria suport a les seves reclamacions de segregació i a la reunió del 22 de setembre es va mostrar la manca de transparència al no donar les balances fiscals, o donar-les ben incomplertes.

I no parlem del tema de la caça i de la pagesia i dels informes dels forestals i dels caçadors sobre els danys als camps de la Terreta relacionat amb la gestió del coto de caça gestionat directament per l'Ajuntament. Són temes que van portar en aquella reunió.


Ara bé, en Victor ORRIT i en Bonifaci COLOMINA, al mes de maig deien que el PSC donaria suport a les reclamacions de SEGREGACIÓ de LA TERRETA i que demanaria informes al Departament de Governació i Adsministracions Públiques.

Els Documents que van publicar ens mostren dues respostes ben diferents: en la primera, 22 de juliol, l'ALCALDE aposta com a màxim per una EMD de TREMP, i ens mostra la resposta del Departament.

En una segona resposta, del 7 de novembre, el mateix Departament, amb data del 30 de juliol, aposta com a màxim en un EMD, i creu que és raonable que depengui del Pont de Suert i No de Tremp.

Davant aquestes dues respostes tant diferents, ens preguntem: PER QUÈ ENS MENTEIX L'ALCALDE DE TREMP?

En Josep ARDANUY, Regidor d'ERC a l'Ajuntament de Tremp també ens va dir al mes de maig que el seu partit ens donaria suport per a la segregació. Tot i que és l'EX-Delegat de Governació a l'Alt Pirineu i l'Aran i que a l'octubre passat ja va criticar el prepotència de l'Alcalde de Tremp, en relació a aquest fet i a les dues respostes de LA TERRETA, NO HA dit RES.

1 comentario:

  1. El Víctor serà de poc fiar i tot lo que vulgueu, no us falta raó. Però en aquest cas patineu, companys. Els dos informes de Governació diuen el mateix: que hi ha dos possibilitats, integrar-se a un altre municipi o ser una EMD de Tremp. L'única diferència és que al segon informe es parla explícitament del Pont i al primer no, només es parla de "agregar-se a un altre" sense dir el nom.

    Cap dels dos informes aposta per cap de les dos solucions possibles. I cap dels dos informes no es del Víctor, els dos son de Governació.

    Visca La Terreta LLiure! Però amb seny, companys, no perguem credibilitat.

    ResponderEliminar