martes, 12 de julio de 2011

Areny de Noguera: L'Ajuntament de Sopeira desallotja a l'Associació de Santorens

http://areny-noguera.blogspot.com/2011/07/lajuntament-de-sopeira-desallotja.html


COMUNICAT DE L'ASSOCIACIÓ CULTURAL SAN SALVADOR DE SANTORENS
L'Associació Cultural San Salvador de Santorens és una associació sense ànim de lucre amb més 30 anys d'història
.
Entre les seves comeses està el vetllar per aquells serveis propis d'una comunitat d'escassa població permanent, Santorens compta amb escassament 20 persones que habiten tot l'any en el municipi, el qual pertany des de l'any 1970 a l'Ajuntament de Sopeira. No obstant la, Associació Cultural San Salvador de Santorens, compte actualment amb una mica més de 130 socis, entre els quals es troben alguns dels habitants permanents, si bé la gran majoria són aquells que en el seu moment per qüestió d'estudis van abandonar Santorens, desplaçant-se prioritàriament a Barcelona, però també a Lleida i Zaragoza.
Afortunadament, aquells que en el seu moment van abandonar el poble, van tornar a ell, van restaurar les seves cases i van construir de noves, gràcies a la qual cosa els seus fills amb les seves parelles, els fills d'aquests i uns altres, que van venir atrets per la tranquil•litat que ofereix Santorens, formen avui una ben avinguda comunitat.
L'Ajuntament de Sopeira, al front del qual està des de fa més de 20 anys D. José Mª Ariño del PSOE, mai ha vist de bon grat a aquests que solament estan a Santorens alguns caps de setmana, en Setmana Santa, Nadal i per descomptat en els períodes vocacionals d'estiu.
Doncs bé de aquí va néixer l'Associació Cultural San Salvador de Santorens, la qual, aquest any després d'escassos 10 dies de la presa de possessió dels nous regidors de l'Ajuntament, en el qual, per cert, un d'ells és veí de Santorens, a ordenat a la Junta Directiva de l'Associació mitjançant BUROFAX dirigit al seu President, que desallotgin amb caràcter d'urgència el despatx que mitjançant escrit signat pel propi alcalde, José Mª Ariño, havia cedit a aquesta Associació. Com a conseqüència d'això, Santorens està des de fa escassos dies sense connexió a INTERNET, servei que l'Associació prestava a la totalitat del municipi de Santorens, fossin o no fossin socis de la mateixa, servei que l'Ajuntament mai es va dignar a oferir, molt al contrari del que succeeix a Sopeira, on es troba la seu de l'Ajuntament.
Aquest és el servei que l'Ajuntament socialista de José Mª Ariño ofereix a bona part dels seus veïns i tot això sempre de molt males maneres i amb un total i absolut menyspreu, especialment cap a aquells que no són habitants fixos als quals ell anomena "TURISTES". Després de gairebé 35 anys de democràcia, encara queden residus governats a la vella usança i per mes vergonya sota els signes d'una formació política que es fa dir, SOCIALISTA i OBRER.

2 comentarios:

  1. pero esto que es....Areny de Noguera,la terreta....criticando a quien gana democraticamente y por mayoria en las urnas a JOSE MARIA ARIÑO, hace falta tener ganas de increpar los animos..seguro que esto no es asi y que el caso es mas complejo...quien acusa de una forma directa a alguien deveria firmarlo y ademas aportar datos...Esto mas bien parece el escrito de alguien que no sabe dialogar y su unica arma es:DIVIDE Y VENCERAS...

    ResponderEliminar
  2. Anónimo...si te fijaras un poco verías que se trata de un comunicado de la Asociación cultural de Santorens por lo tanto la firma es de su Junta Directiva.

    ResponderEliminar