lunes, 11 de julio de 2011

Carles Pascual comenta la reunió entre Victor Orrit i Albert Alins

Carles Pascual, President de l'Associació Cultural de la Terreta i membre de La Terreta Decideix comenta la reunió que van mantenir Victor Orrit i Albert Alins la setmana passada:
" Agraim al Sr.Victor Orrit que desprès de 15 mesos de la consulta popular obri les portes per a que La Terreta pugui marxar de Tremp.
La notícia és bona encara que arriba massa tard i esperem que no sols siguin bones paraules.
També agrairia que a les reunions per a tractar temes de La Terreta convoqui les diferents sensibilitats polítiques de La Terreta, i no sols les del seu partit.
Espere que aquestes paraules siguin reals i no sols de cara als mitjans de comunicació, però ens costa una mica creure aquestes bones intencions, coneixent els antecedents del Sr. Victor Orrit que ha intentat torpedejar el moviment de segregació començat democràticament per La Terreta, desde el seu càrrec de Delagat del Govern de la Generalitat.
Agraim al Sr.Albert Alins el suport que, desde bon principi, ha donat a aquest moviment"

1 comentario:

  1. QUE RARO,RARO, LOS DEL PSC SE REUNEN ENTRE ELLOS PARA HABLAR DE LA TERRETA Y PASAN DE LOS OTROS PARTIDOS Y DE LOS VECINOS DE LA TERRETA, ESTO MÁS QUE UN AYUNTAMIENTO O UN PARTIDO EMPIEZA A PARECER UNA SECTA...LA SECTA SOCIALISTA

    ResponderEliminar