jueves, 1 de diciembre de 2011

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Tremp de l'època victoriana: el PSC-Pascual

Imatges del Bloc dels MANEL
El passat 11 de juny es va constituir el nou Ajuntament  per als propers quatre anys amb un pacte de govern entre el PSC del Víctor Orrit i en Joan Pascual de Reagrupament. Reagrupament s'ho va pensar i re-prensar i finalment al mes d'octubre la Direcció Nacional el va expulsar de manera definitiva i oficial a en joan Pascual,que ja tocava.
Què qui és Joan Pascual?. Mireu aqui l'abans del 11J i el desprès, és la conversió del Dr. Jekyll i Mr Hyde.                                         
Si en Pascual finalment ha estat expulsat de Reagrupament, a quin partit representa i qui governa amb el PSC? Segurament el pacte de l'Ajuntament de Tremp abans era del PSC-Reagrupamet i ara del PSC-Pascual, canvien els noms, però no canvien NI les persones NI els sous NI la mala llet que tenen a l'hora de tractar, ignorar o parlar dels diferents aspectes de la Terreta o del Correllengua de Tremp, i sols portem mig  any.

6 comentarios:

  1. Amb aquest equip NI TERRETA NI CORRELLENGUA tant sols miren per els seus sous

    ResponderEliminar
  2. Heu vist el comentari del Boni al seu Facebook? Diu així:

    "Per les eleccions municipals R. Tremosa, A. Alins, J. Ubach i altra gent de CiU van intentar fer creure a la gent de la Terreta que ells els hi permetrien tenir un municipi propi, una EMD o que puguessin anar-se'n amb Pont de Suert. La Terreta decideix s'ho va creure i van dimonitzar el PSC de Tremp i el seu alcalde. Ara resulta que passen les eleccions i de tot allò res de res. Ni els deixen ser municipi, ni EMD i l'alcalde de Pont de Suert diu que no els pot agregar per problemes econòmics. Curiós si més no. Naltres que sempre els hi vam dir que respectaríem la voluntat dels veïns i veïnes es veu que som els dolents de la peli. En fi, tot es va posant al seu lloc."

    ResponderEliminar
  3. Els únics que fan creure coses que depres no cumpleixen son els actuals gobernans de l`ajuntament de Tremp amb Orrit,Pascual,i,Boni al capdavant de moltes promesses incumplertes,ademes tindrieu de sabre que no ès pot dimonitzar al propi dimòni.

    ResponderEliminar
  4. Que Tremp no ens estima ja fa anys, més de 40, que ho tenim clar. A on sh'ha vist que encara hi hagi cases sense aigua o que no s'hi pugui arribar quan plou... si, si això passa a la Terreta, l'any 2011.

    ResponderEliminar
  5. Com vols que l'equip de govern de l'ajuntament de Tremp sapigue de les mancances de la terreta si no passa de montllobat si no es per algun fart a costelles de la gent de la terreta.I com els tecnics que tenen no sap ningu per que serveixen? dons ques vols qu'et digui

    ResponderEliminar
  6. I tant, Terreta, l'Ajuntament de Tremp i en Víctor Orrit us estima moltt...igual que Zapatero estima l'Estatut que surt del Parlament de Catalunya o Rajoy estima a Catalunya.

    ResponderEliminar