martes, 20 de diciembre de 2011

Jubach12: Disculpes que delaten (a Boni Colomina)


Diu en Jordi Ubach: :
El passat dia 28 de novembre, el regidor socialista de l’Ajuntament de Tremp, Bonifaci Colomina, publicava el següent text al seu estat de Facebook:
“Per les eleccions municipals R. Tremosa, A. Alins, J. Ubach i altra gent de CiU van intentar fer creure a la gent de la Terreta que ells els hi permetrien tenir un municipi propi, una EMD o que puguessin anar-se’n amb Pont de Suert. La Terreta decideix s’ho va creure i van dimonitzar el PSC de Tremp i el seu alcalde. Ara resulta que passen les eleccions i de tot allò res de res. Ni els deixen ser municipi, ni EMD i l’alcalde de Pont de Suert diu que no els pot agregar per problemes econòmics. Curiós si més no. Naltres que sempre els hi vam dir que respectaríem la voluntat dels veïns i veïnes es veu que som els dolents de la peli. En fi, tot es va posant al seu lloc.”

També ho feia a través de twitter:
“@bonicolomina: Ara es veu que R.Tremosa, A.Alins, J.Ubach i altres de CiU que havien dit a la Terreta que el PSC #tremp els oprimia no els volen. Curiós”
Com podeu veure, es tracta d’unes acusacions concretes fetes per part d’un personatge públic com és el senyor Bonifaci Colomina. Desconec què van dir en Ramon Tremosa i l’Albert Alins a la gent de La Terreta. No sé què els van prometre, solament ho sabran ells mateixos i els propis habitants d’aquella zona. El que sí sé del cert és que en Joan Ubach, alies “mon pare”, no té absolutament res a veure amb el que el Boni comenta.
El fet és que al senyor Boni se li va escapar el “J. Ubach” a l’hora d’escriure el que acabeu de llegir. És quelcom que no vull passar per alt i que considero molt preocupant. No és com quan a l’hora de teclejar se t’escapa una ‘v’ per una ‘b’, o a l’inrevés. No es tracta d’una lletra, es tracta d’un nom, el nom, curiosament, del cap de l’oposició. El Boni sabia perfectament el que escrivia, les seves eren paraules mesurades i conscients, escrites amb tota la intenció.
Doncs bé, avui 5 de desembre, després d’una llarga conversa mantinguda amb un servidor, on li recriminava la seva actitud, en Boni em donava la raó i s’ha disculpat a través de twitter:
“@bonicolomina @jubach12 Tens raó, m’he deixat portar cosa que no s’ha de fer, però no es pot barrejar la vida personal, demano disculpes.”
Disculpes més que acceptades. No és fàcil rectificar, gens ni mica, per això les valoro, com ha de ser. Però la gravetat de la qüestió no varia i, en aquest cas, la disculpa delata. Hauriem de ser capaços tots plegats de condemnar fets com aquest, acusacions fetes sense provar, amb total impunitat i sense cap respecte, acusacions fetes, com deia, per un personatge públic, exposat a crítiques i comentaris que molts cops no són acceptats de bon grat.

El principal problema de tot plegat i el que més greu em sap, és que molta gent llegeix aquestes coses al facebook o al twitter i s’ho creu. No perquè no pugui o no ho vulgui entendre, sinó pel desconeixement que, en general, el ciutadà té sobre els engranatges que mouen el sistema polític. Són engranatges desgastats, antics, i per aquest fet la majoria de gent no entén moltes coses. I m’hi incloc. Estic segur que molta gent veuria el comentari del Boni el dia 28 i se’l deuria creure. Clar, com que ho diu el regidor! Doncs no. No és així. El regidor us mentia, i a més a més, a propòsit.


Jo, però, em considero afortunat de tenir a prop algú que sí que hi entén, que actualment s’hi dedica, que em pot fer cinc cèntims de tot plegat i que és capaç de desxifrar-me molts comportaments i moltes accions sospitoses que es duen a terme en aquest poble. Us puc assegurar també que, tot i que sí que és veritat que aquesta persona forma part d’un partit polític i d’una ideologia concreta, de moment tinc la immensa sort d’escriure lliurement sense cap força superior que limiti o poleixi les meves paraules, les meves accions ni els meus comportaments. Com ho fa ell.

Intentaré anar desxifrant-vos coses. I qui no ho vulgui entendre, que no ho faci.

7 comentarios:

  1. Tens tota la raò cap dels senyors anomenats pel BONI van fer cap promesa a la TERRETA ni a cap veì tampoc,si que podem afirmar desde la TERRETA que els ùnics que fan promesses que desprtes no compleixen son el BONI i l`ORRIT

    ResponderEliminar
  2. BONI ETS UN FARSAN I UN PREPOTENT!!!!!!!
    DEMANA DISCULPES PUBLICAMENT ALS QUE VAS ACUSAR DE FER PROMESSES COM HAS FET AMB L'UBACH QUE TOT AIXO T'HO HAS INVENTAT TU

    ResponderEliminar
  3. Anna Colomina Moralesjue dic 22, 05:16:00 a. m.

    Entenc que puguis estar molest/molesta però crec que les coses es poden dir bé, sense faltar al respecte i sobretot donant la cara.

    ResponderEliminar
  4. Espero q si demà s'instalen 500 "pollosets" a les Oruses de Tremp i demanen q les oruses passin a formar part del terme de Curruncui, ningú els hi prometi...Fa pena vere en q s'han convertit alguns pobles de la Terreta.

    ResponderEliminar
  5. Ah i per cert espero amb candeletes qu després d'aquesta crisi enlloc del 947 municipis q hi ha a Catalunya passem a tenir-ne uns 200...vaja com a passat a Grècia, amb tot l'estalvi en inutils q això suposaria segur no caldria retallar en sanitat. salut, pau i amor per tothom q és nadal!!

    ResponderEliminar
  6. Jo tambe ho espero amb candeletes que llabors al fi deixarem de dependre d'un poble d'usurpadors que a la fi val mes pollosets qu'usurpadors

    ResponderEliminar
  7. LO QUE ESTA BEN CLAR , HO DIGUI EL BONI O NO, ES QUE LA TERRETA NO LA VOL NINGU, Y HAUREM DE LLUITAR AMB LO QUE TENIM.

    ResponderEliminar