lunes, 2 de mayo de 2011

EL LÍDER ECOLOGISTA JOAN VÁZQUEZ TITLLA DE "GÀNSGTER" A VICTOR ORRIT

Ipcena ha anunciat l'absolució de Joan Vázquez a la Seu Vella de Lleida. Foto: Laura Cortés/ACN

El jutge ha absolt el portaveu d'Ipcena (Institució de Ponent per la Conservació i l’Estudi de l’Entorn Natural), Joan Vàzquez, del delicte contra l'ordenació del territori que se li imputava. Vázquez estava acusat de construir un habitatge en sòl no urbanitzable al Pallars Jussà i l'acusació demanava per a ell un any de presó i una sanció de 7.000 euros.

La sentència dicta que ha quedat demostrat que l'edifici construït és un magatzem (no un xalet com es denunciava), que té llicència d'obres i que compleix la normativa. Vázquez ha assegurat que tant ell com l'entitat ecologista a què representa han estat víctimes d'una campanya de difamació per part de l'exdelegat del Govern de l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, a qui ha qualificat de 'gàngster'.

El portaveu d'Ipcena, Joan Vàzquez, ha estat absolt del delicte contra l'ordenació del territori que se li imputava per haver construït un habitatge a Sant Esteve de la Sarga (Pallars Jussà). La direcció general d'Urbanisme va aturar les obres en considerar que la construcció triplicava el nombre de metres quadrats permesos i que es tractava d'un habitatge en sòl no urbanitzable. Ara la sentencia li dóna la raó a Vázquez i l'absol d'aquestes acusacions ja que reconeix que l'ecologista tenia el permís d'obres de l'Ajuntament i que el magatzem complia la normativa.

Vázquez denuncia que tot plegat es tracta d'una revenja de l'exdelegat de la Generalitat a l'Alt Pirineu, Víctor Orrit, per les anteriors querelles dels ecologistes contra l'administració i titlla Orrit de "gàngster" per usar el seu poder polític en benefici propi i per perseguir i atacar tant a ell com a l'entitat a la qual representa, ja que el magatzem construït és propietat d'Ipcena i està destinat a l'agricultura ecològica.

Vázquez ha explicat que aquest "acte de persecució" per part d'Orrit es va iniciar el 8 de febrer del 2007, quan l'exdelegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran va coordinar una visita a la finca. "Hi va anar amb un cotxe oficial, dos inspectors de Lleida, un caçador que ha actuat d'acusació i ell i els hi va fer jurar als inspectors que neguessin que Orrit havia estat allà", explica. Vázquez recorda que davant un acte d'inspecció han d'estar com a mínim els inspectors i l'afectat i que en cap moment no se'l va avisar d'aquesta actuació.

El portaveu d'Ipcena demana ara que es prenguin mesures contra Orrit per aquests fets "injustos", que s'actuï contra aquestes "persecucions interessades". Vázquez no descarta interposar una demanda.

DE: http://www.naciodigital.cat/viurealspirineus/noticia/485/absolen/lider/ipcena/delicte/contra/territori




VIDEO AL YOU TUBE:


ALTRES MITJANS:


IPCENA


ACN


LA MANYANA
ECODIARI

4 comentarios:

  1. Aquesta notícia es molt explicativa de la clase de alcalde que tením.Es mereixen Tremp i la Terreta un alcalde dàquest nivell tan ruin?
    Creiem que no i convoquem a totom el 22 de maig perr camviaro.

    ResponderEliminar
  2. COMO SE PUEDE PRESENTAR UNA PERSONA PARA ALCALDE CUANDO APOYA UNA DENUNCIA A UNA PERSONA QUE RERSULTA SER INOCENTE.PORQUE EL SEÑOR ORRIT NO SE VA PARA SU CASA Y DEJA QUE GENTE HONRRADA HAGAN BIEN EL TRABAJO QUE EL NO HA SABIDO HACER.

    ResponderEliminar
  3. D. VITOR de Tremp, es IL PADRINO del Pallars. Quina mafia socialista!!!

    ResponderEliminar
  4. Quins comentaris mès encertats d`en VITO CORLEONNE(VICTOR ORRIT).Els ciutadans de Tremp i dels pobles mal agregats no pudem consentir un personatge d`aquest calibre goberni mai mes al nostre ajuntament.El 22 fotem fora els sosialistes i apostem per unes esquerres veritables.

    ResponderEliminar