martes, 24 de mayo de 2011

VIURE ALS PIRINEUS: EL PSC GUANYA A TREMP PERÒ PERD LA MAJÒRIA ABSOLUTA

Els socialistes aconsegueixen 6 regidors a la capital del Pallars Jussà mentre que CiU els segueix de ben a prop i n'obté 5.

El PSC, encapçalat per Víctor Orrit, ha guanyat les eleccions a Tremp amb 6 regidors i el 37,77% dels vots (1.045) però n'ha perdut un respecte al 2007 i, per tant, la còmoda majoria absoluta. CiU, liderada per Joan Ubach, ha experimentat la sensació contrària i ha guanyat un regidor a la capital del Pallars Jussà, passant de 4 a 5, després de sumar el 34,51% dels sufragis (955). La coalició d'ERC i SI, encapçalada per Josep Ardanuy, ha obtingut 1 regidor gràcies a l'11,42% dels vots (316), mentre que Atreveix-te/Reagrupament ha aconseguit l'últim regidor en joc en obtenir el 6,32% dels sufragis (175). El PP s'ha quedat sense representació, tot i obtenir un 5,28% dels vots (146).
La participació ha estat del 61,20% (un total de 2.828 vots), amb una abstenció del 38,80%. D'altra banda, un 4,70% de les butlletes han estat en blanc (130) i un 2,16% (61) nul·les.


A: http://www.naciodigital.cat/viurealspirineus/noticia/7125/psc/guanya/tremp/pero/perd/majoria/absoluta

9 comentarios:

  1. Confiem amb el bon judici de les forçes polítiques nacionalistes per que pactin i poguem fotre fora els socialistes del gobern de l`ajuntament de Tremp.Això s`ha de fer pel bè de Tremp i de la Terreta,no podem aguantar quatre anys mès de prepotència socialista al nostre poble i municìpi

    ResponderEliminar
  2. Reagrupament ya ha pactat abstenirse amb el Victor i aixi sortira un altra vegada com alcalde, aneu votan reagrupament

    ResponderEliminar
  3. cuatro años mas de dictaduras......

    ResponderEliminar
  4. Si l`abstenciò de REAGRUPAMENT es certa els pobles agregats a Tremp som morts no podrem aguantar quatre anys mès de prepotència socialista,esperem que la notícia del pacte no sigui real contiem amb reagrupament.

    ResponderEliminar
  5. Reagrupament, atreveix-te a què?... a pactar amb Orrit?.Si en un any ja ha caigut dues vegades el mur i la nova carretera està malament, no vull ni pensar que pot passar durant els propers 4 anys.

    ResponderEliminar
  6. Jo t'ho dire el que passara si mana Orrit.
    Que com ha fet tans amics quan era el coprincep dels pirineus ara el deixaran sense un € per fer res

    ResponderEliminar
  7. DON VITO no pot tornar ha manar pel bè de tots els veins de TREMP.REAGRUPAMENT a de votar encontra d`en VICTOR ORRIT.

    ResponderEliminar
  8. El perill no ès REAGRUPAMENT sino que ho ès la coaliciò liderada pel senyor Ardanuy que acustumat a viure de la polìtica pactara amb els socialistes per poca cosa.

    ResponderEliminar
  9. El perill es reagrupament, parla amb qui vulguis i hu sabras, el senyor Ardanuy no pactara amb els socialistes pero reagrupamen si, parla amb la gent

    ResponderEliminar