lunes, 21 de noviembre de 2011

SEGRE: reunió d'Orrit i Ortega sobre l'adscripció de la Terreta al Pont


 DIUMENGE, 20 DE NOVEMBRE DE 2011
L’alcalde de Tremp, Víctor Orrit, preveu reunir-se la setmana que ve amb la consellera de Governació, Joana Ortega, per abordar la possible segregació dels 16 pobles de laTerreta i el seu pas al municipi del Pont de Suert.Així ho va explicar Orrit, dies després que la conselleria expressés la seua “bona disposició” a atendre la petició dels veïns de formar part de l’Alta Ribagorça .Orrit va expressar el seu malestar davant del fet que l’eurodiputat de CiU Ramon Tremosa mediés entre la plataforma veïnal i la conselleria  “sense parlar també amb els ajuntaments implicats”.  Els nuclis de laTerreta sumen unes 10.000 hectàrees, un terç de la superfície total de Tremp.

7 comentarios:

  1. Per que?en la Joana Ortega...........I els veins per quan? Aixo es el que vol el Sr.Orrit reunio aqui viatge alla i anar cobran, els veins de la terreta si son del terce mon li es igual

    ResponderEliminar
  2. EA,EA,EA, EL ALCALDE SE CABREA

    ResponderEliminar
  3. La Generalitat està a Barcelona, molt a prop de la Diputació d'on ell és assessor. Així podrà aprofitar un d'aquells viatges que fa per a cobrar les seves dietes mensuals per a reunir-se amb la Joana Ortega. Com que de la Terreta no cobra res, doncs ni es preocupa ni hi va.

    ResponderEliminar
  4. Al facebook ja hem penjat Una cançoneta dedicada a Víctor Orrit que va "va expressar el seu malestar davant del fet que l’eurodiputat de CiU Ramon Tremosa Balcells mediés entre la plataforma veïnal i la conselleria “sense parlar també amb els ajuntaments implicats”: http://www.youtube.com/watch?v=tXMs3nrwGo4

    ResponderEliminar
  5. Si el Sr.Orrit fes la seva feina no haurìa d`estar molest amb el Sr.Tremosa ya que haurìa ates les demandes dels veins de la Terreta i ens hauria facilitat la marxa del municìpi de Tremp i el camvi de comarca.Donem les gràcies al Sr. Tremosa per fer la seva feina que no ès un altre que intenta millora la qualitat de vida dels seus veins.

    ResponderEliminar
  6. ANAR AL PONT DE SUERT, EN EL CAS QUE SIGUI POSSIBLE,COSSA MOLT DUPTOSA NO ES CAP GARANTIA DE MILLORA DE VIDA.

    ResponderEliminar
  7. ON NO LA MILLORAREM ES PERTENYEN A TREMP AIXO YA ES UNA GARANTIA AMB 40 ANYS D`EXPERIENCIA

    ResponderEliminar