martes, 22 de noviembre de 2011

Boni Colomina, amb llicència per a presentar dimissions

Boni Colomina, Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Tremp (PSC-Pascual),ahir es va passar el dia analitzant i comentant, via twitter els resultats del PSC i de la resta dels grups polítics a les darreres eleccions generals del 20N, i entre piulada i piulada ha demanat la dimissió de Mariano Rajoy:
   
bonicolomina Bonifaci Colomina

Después de 4 años escuchando lo mismo, donde las dan las toman: #rajoydimision #MarianoDimision para empezar bien el #dia 1

Davant tanta piulada sobre anàlisis i dimissions, a les 22.40. en Manel Riu ja li va dir
- No cal anar pel twitter plorant, Boni.
- Que t'he dit que no vages pel twitter plorant, Boni, coi!


LA TERRETA DECIDEIX agraeix a Boni Colomina aquesta valentia a l'hora de demanar la dimissió de Mariano Rajoy i li demana que tingui la mateixa valentia per demanar la dimissió de Víctor ORRIT com Alcalde de Tremp.

Boni Colomina que al twitter es presenta com a "Trempolí, empleat públic, socialista, sardanista, horticultor i del Barça", no pot estar d'acord ni amb les formes ni amb el fons que en Víctor orrit està tractant temes tant importants com el Correllengua de Tremples peticions dels habitants de la Terreta i les balances fiscals de l'Ajuntament de Tremp.
Per tant, demanem a Boni Colomina que també faci una piulada
#VÍCTOR  ORRIT, DIMISSIÓ, #  ORRIT, DIMISSIÓ.

1 comentario:

  1. Desde la Terreta esperarem amb impaciència la piulada d`el Bonifàci Colomina i que l`alcalde faci cas al seu delfì i dimiteixi. VALENTIA BONI I MOLTES GRACIES PER LA PIULADA!!!

    ResponderEliminar