martes, 29 de marzo de 2011

AL DINAR DE LA TERRETA, QUI MANIPULA A QUI?


Davant un comentari que a una notícia anterior que ens acusa de manipular el dinar de La Terreta hem de d el següent:


1. La carta firmada a mitjans de març per Victor Orrit convidava a un dinar. Per a celebrar la posada en funcionament d'aquest tram de la carretera", tot apropiant-se d'una obra que no construir ell, com ja deiem en un anterior comentari.


2. El mateix dia el dinar de la Carretera de la Terreta es va convertir en un Dinar de Germanor. Felicitats per aquesta iniciativa, però sols es va convidar a determinars pobles i a altres ni això.

3. De les 100-120 persones, quasi la meitat NO eren de La Terreta, ni empadronats ni veïns, ni res de res. únicament els unia que eren familiars, amics i coneguts de cercles molt propers al PSC i del PSOE d'Aragó.



5. L'acte va servir per a presentar, quatre anys desprès, a l' "Alcalde de La Terreta", imposat a dit als despatxos del Cap i Casal del Pallars Jussà la Conca de Tremp, sense cap elecció per part dels habitants de La Terreta de qui és el seu representant, i el presenten a les acaballes de la legislatura, no al començament.


Amb tot això, preguntem... QUI MANIPULA A QUI?.

3 comentarios:

  1. Esta clarissim es Victor Orrit el que intenta manipula als havitants de la Terreta fent un dinar per mira de compra vots.Els que no som gilipolles som nosaltres que no ens deixem manipular pels socialistes de Tremp.

    ResponderEliminar
  2. És del tot lamentable que quasi tots els comentaris que es publiquen en aquest blogg, en relació a la finalització de les obres de la primera fase de la carretera de circunvalació de La Terreta siguin per criticar tota la seva execució, i darrerament qüestionar la idioneitat de convocar una trobada veïnal per celebrar aquesta fita. Segurament és cert que l'Ajuntament de Tremp va fer d'aquesta trobada un acte electoral, com molts altres ajuntaments de tot l'Estat, davant la convocatòria de les eleccions municipals, però afirmar que només van asistir a aquest acte majoritariament persones vinculades a l'ambient socialista no és cert. També es va poder comprobar que habia representació d'altres partits de l'Ajuntament.
    D'altre banda tothom que va voler, va poder anar a aquesta trobada, ja que no feia falta presentar cap invitació. Per a tots aquests que critiqueu tant, crec que hauria estat més constructiu que haguéssiu anat a la trobada per expresar les vostres discrepàncies. Degut a aixó, una obra tant fundamental, com és la construcció de la carretera de circunvalació de La Terreta,ha entrat malauradament en una polèmica interesada per intentar treure la importancia que té. Sortosament crec que la gran majoria dels usuaris d'aquest tram de carretera valorem molt positivament la seva construcció i considerem totes aquestes crítiques totalment estèrils.

    ResponderEliminar
  3. Sembla clar que les persones que feu aquests comentaris o no heu assistit al dinar o no heu interpretat correctament el significat de l’acte de dissabte , ja que la informació que doneu no s’ajusta a la realitat.
    A part dels representants socialistes de l’Ajuntament també n’hi havia d’altres partits.
    Sembla que vau veure moltes divergències , però com les explicaríeu si quan va finalitzar el discurs de l’alcalde hi va haver un aplaudiment unànim sense cap tipus de discrepància e inclús els representants d’alguns pobles van donar el recolzament efusiu al missatge integrador de l’alcalde.
    Quanta manipulació i quants interessos no declarats amaguen alguns comentaris tendenciosos !!
    A tots aquests que critiquen l’acte del dissabte , caldria que comparéssiu el nombre d’assistents a aquest acte amb l’assistència a les reunions que vosaltres convoqueu. I si us plau no digueu que tots assistents sols anaven a dinar , com heu fet en altres ocasions.

    ResponderEliminar