sábado, 26 de marzo de 2011

VICTOR ORRIT I EL DINAR DE LA TERRETA

L'Alcalde de Tremp ha convidat al Dinar de la Carretera de la Terreta als alcaldes socialistes de Sopeira i Areny de Noguera, a l'Aragó, oblidant-se dels representants de la Generalitat de Catalunya, que són els qui van promoure aquesta obra, especialment l'EX-Conseller Joaquim LLena. Ja es sap que en la política maquiavèlica de l'Ajuntament socialista de Tremp, "la fi justifica els mitjans" i tot s'hi val per a poder continuar a la poltrona quatre anys més.

Davant les crítiques per un dinar com aquest, al final l'Alcalde va canviar la temàtica del mateix i El dinar de la Carretera es va convertir en el Dinar de Germanor de La Terreta amb Tremp, recalcant les obres públiques que es van fer ara fa uns anys com el Pont de la Terreta i la Carretera, però un dinar de germanor per a apropar territoris, conéixer el municipi i les seves necessitats. Tot Dinar de Germanor està molt bé, però creiem que sols es tindria que haver convidat als empadronats i habitants i no amics i coneguts de determinats ambients socialsites. Per un altra banda, no es va convidar a tots els habitants de la Terreta: la carta sols es va enviar als de la zona de Masos de Tamúrcia, La Torre, Torogó i Espluga de Serra; la resta (El Castellet, Sapeira, Aulàs, Orrit, Espills, Tecui i Castissent) NO tenien invitació.


L'acte va comptar amb un parlament de l'Alcalde socialista de Tremp, on es va apostar per unir postures a la Terreta i per a presentar públicament a l'actual "Alcalde de La Terreta", paraules textuals de l'Alcalde de Tremp que no es altre que Antoni Pinasa, de Can Rocamora, escollit a dit per l'Ajuntament socialista de Tremp i presentat en públic a les acaballes d'aquesta legislatura, i a sobre no ha estat escollit pels veïns dels pobles de la Terreta, l'han elegit en un despatx situat a una hora de la Terreta en cotxe.


I finalment: el dinar,la germanor amb Tremp, amb un caràcter clarament electoral. Esperem que es repeteixi el proper any!!!

11 comentarios:

  1. Com podeu veure la prepotència socialista no te aturado,encubreix un acte electoral amb un dinar de germanor,però,nomès comvida a una part dels habitants de la Terreta.On son els altres?
    Qui es en Victor Orrit per tria a dit el alcalde de la terreta?Com pot tenir aquesta barra?Nomes es pot respondre aquestes preguntes
    per la seva falta de talent democràtic i la seva ideología feixista.

    ResponderEliminar
  2. Veien aquesta informació,sols ens queda demanar que el proper 22 de maig no es voti socialistes.
    VICTOR ORRIT PLEGA DÚNA VEGADA ETS UN FOSIL POLITIC.

    ResponderEliminar
  3. Com potser que l´ajuntament de Tremp amb el seu alcalde al capdavant,no conti amb els habitants de la Terreta per tria les obres que son més necessaries per nosaltres,ni tan sols per escullir un alcalde pedani,que ens el tria ell desde el seu despatx i el presenta quand acaba el seu mandat.Amb tots aquest arguments sol tinc que demanarli que per el bé de Tremp i sobretot de la Terreta fací el favor de no presentarse a les properes eleccions municipals.Si dona aquest pas li estarem agraits eternament.Com votan socialista li demano de tot cor que plegi pel bé de tots i del partit.

    ResponderEliminar
  4. No n’ estic segur Victor em sembla que el carro et va pel pedregal.
    Em sembla que am el dinar no en tindràs prou,potser que nomes hagis posat mes llenya al foc, la gent de la Terreta,no som tant ignorants com l’ajuntament de Tremp us penseu. A vegades si un vol sucar ,també has de pensar amb els altres;heu pensat que si no us deixéssiu veure tant la ma ,potser la gent no ens adonaríem tant?.
    El nostre consell es que a l’hora de tallat el pa per sucar,recorda que la Terreta existeix i si tanta bona relació em de tenir o tenint com tu dius ,quant parlis pensa amb el que dius,pensem que les paraules del dissabte a la Torre no van ser del mes encertades,no ho creus així?

    ResponderEliminar
  5. Después de leer estos comentarios nos podemos preguntar cómo es posible que las 120 personas que asistieron a la "trobada" del domingo aplaudieran unánimamente las palabras del Alcalde, teniendo la oportunidad de expresar, en ese momento, sus opiniones contrarias.
    Que pensais, que toda esa gente eran gilipollas!?
    Seguramente este acto fue electoralista pero lo que haceis vosotros es pura manipulación.

    ResponderEliminar
  6. No sabem si el dissabte l´aplaudien o el pitaben,lo què si saben es que làlcalde va manipular un acte per que fos purament un acte electoral socialite.Per tant nomès ens queda demanarli que quand vingui a la Terreta porti menys dinars de pa sucat amb óli i porti mes i millors obres que puguem gaudi durant molts anys.Esperem que la propera vegada el senyor Victor Orrit vingui com ex-alcalde aveure si tambe paga el dinar de la seva cartera.

    ResponderEliminar
  7. Jajajaja!
    Fa molta pena llegir aquest tipus de comentaris fets per gent amb una vida molt poc interesant que crea blocs nomès per destruir a la gent del seu voltant i sense cap tipus d'interès per la seva pròpia terra, ja que aixó no és gens constructiu i no te cap finalitat i crec que la gent que ha escrit fins ara te una manca d'informació sobre el tema del dinar.Pero si la vostra felicitat consisteix amb aixó endavant i felicitats!

    PD: avans de tot aixó creia amb vosaltres i amb aquest blog i La Terreta descideix xo fins aquí amics.

    ResponderEliminar
  8. YO CREO QUE EL COMENTARIO ANTERIO ES EL MAS ACERTADO VICTOR ORRIT ES EL UNICO ALCALDE QUE A ECHO ALGO POR LA TERRETA LOS OTROS NI LOS HEMOS VISTO SI DE VERDAD QUEREIS QUE CUNTINUE UNA VUENA LABOR EN LA TERRETA VICTOR ORRIT TIENE QUE CONTINUAR SIENDO NUESTRO ALCALDE ENTRE QUIEN ENTRE EN SU SITIO PA DIAS VEMOS CONTINUAR LA CARRETERA HACIA ESPLUGA, CASTELLET, AULAS Y SAPEIRA ES MI OPINION Y SI NO QUE ALGUIEN ME DIGA SI A AVIDO ALGUN OTRO ALCALDE ANTERIOR QUE AYA ECHO MAS QUE VICTOR ORRIT Y SOBRE LA COMIDA YO CREO QUE TODOS LOS QUE ESTABAN ES PORQUE QUERIAN ESTAR HABER SI EL DIA DE LA REUNION HAY TANTA JENTE SIN QUE SE MANIPULE A NADIE LO SIENTO PERO ES MI OPINION

    ResponderEliminar
  9. 1. La carretera No es obra de Victor Orrit ni del Ayuntamiento de Tremp. Sólo hay que mirar quienes son los promotores en el cartel
    http://laterretadecideix.blogspot.com/2011/03/qui-construeix-la-carretera-de-la.html
    2. El Ayuntamiento de Tremp, antes por carta, y más tarde, en el web ha utilizado el tema de la carretera y lo está utilizando como si ellos fueran los promotores cuando fue el anterior gobierno de la Generalitat con Fondos Europeos. El Ayuntamiento no pinta nada, por mucho que lo quieran hacer ver en la comida y en la web
    http://laterretadecideix.blogspot.com/2011/03/el-dinar-de-la-terreta-vist-per.html.

    ResponderEliminar
  10. falta gent per construir no destruir la gent filla de la terreta que la portem al cort estem contens de la obra tan bona com es el tram de carretera i no era per menos que fer una selebració, i gracies amb algú que es preocupe per la terreta com VICTOR ORRIT.

    ResponderEliminar
  11. LOS QUE ESTUVIMOS EN LA TROBADA DE LA TORRE NO ESCUCHAMOS EN NINGUN MOMENTO QUE EL ALCALDE SE ATRIBUYERA LA REALIZACION DE LA CARRETERA, DEJO BIEN CLARO QUE ERA UNA OBRA DE LA GENERALITAT. CREO QUE COMO ALCALDE TENIA PERFECTO DERECHO A CELEBRAR JUNTO CON LA GENTE DE LA TERRETA Y REPRESENTANTES DEL AYUNTAMIENTO EL FINAL DE ESTE TRAMO DE OBRA. ES CIERTO QUE EL ACTO TUVO UN CIERTO TRASFONDO ELECTORALISTA AL IGUAL QUE HACEN TODOS LOS ACTOS DE AYUNTAMIENTOS QUE SE REALIZAN EN ESTAS FECHAS PREVIAS A ELECCIONES MUNICIPALES, PERO ESTO NO LE QUITA NINGUN TIPO DE LEGITIMIDAD.
    SERIA MUY INTERESANTE TENER UNA GRABACION DE LAS PALABRAS DEL ALCALDE, MUY APLAUDIDAS, PARA REBATIR LAS FALSEDADES QUE SE ESTAN DICIENDO.

    ResponderEliminar