viernes, 25 de marzo de 2011

QUI CONSTRUEIX LA CARRETERA DE LA TERRETA?

Ja fa un any que en Victor Orrit i Ambrosio, Alcalde de Tremp, va dient que les obres de la Carretera de la Terreta es feien "per obra i gràcia de la seva persona", demostrant que Tremp no abandonava La Terreta. Va perdre democràticament el càrrec de Co-príncep dels Pirineus i encara ho anava dient i a hores d'ara encara ho diu, ara sols amb el títol d'Alcalde de Tremp .

Amb data de 14 de març, l'alcalde Orrit envia carta als veïns dels Masos de Tamúrcia, Espluga de Serra i La Torre de Tamúrcia per a convidar-los a un dinar el proper 26 de març per a celebrar la fi de les obres.

Amb tot això, es pot pensar que aquesta obra és promoguda per l'AJUNTAMENT DE TREMP i el seu Alcalde. Si ens fixem al cartell l'Ajuntament NI apareix. La Carretera de la Terreta és una obra del Departament d'Agricultura,Alimentació i Acció Rural, la Unió Europea i REGSA,a l'etapa del Conseller Joaquim Llena, a les acaballes de la segona part del Tripartit, i així ens ha quedat que abans de la inauguració ja l'han d'arreglar-la i això sense comptar que ENCARA li falten voreres, millor asfaltat i millorar els accessos com per a fer un dinar per a celebrar la fi d'obres.

1 comentario:

  1. A Tremp diuen:
    La legislatura està a punt d’ acabar, els polítics a la Terreta em de recordar.
    1.La pista s’ha d’ inaugura en cara que estigui per acabar, i algun punt es comença a enfonsar.
    2.Ara que venen les eleccions, medallons i dinarons em de donar, per algun vot arreplegar.
    3.On comença i on acaba la Terreta? Difícil de endevinar! Semblaria que Orrit seria el primer, després depent del camí que agafes trobaries, els Masos, La Torre, Espluga de Serra, Castellet, Sapeira, Aulàs… Aquest tots hàbitats, i alguns altres deshabitats però també fan costat.
    4.Al final amb un dinar ens volen comprar, però la Terreta decidirà menys promeses i més fets i ens tindreu més contentets.
    SI LA PISTA VOLEU INAUGURAR, LA VOLTA A TOTA LA TERRETA TINDRIA QUE DONAR SENSE CAP POBLE OBLIDAR.

    ResponderEliminar