jueves, 31 de marzo de 2011

COMENTARIS AL BLOC SOBRE EL DINAR DE LA TERRETA

Responen els diferents comentaris que ha suggerit les diferents informacions sobre el Dinar de Germanor de La Terreta i la Carretera de la Terreta, hem de dir:

1. Des d'aquest bloc mai hem llençat insults i desqualificacions en contra de l'Alcalde ni hem dit que és o no és una cosa o un altra. això al que pensi cadascú. Els insults provenen de comentaris que refugiant-se en l'anonimat critiquen o l'aplaudeixen a ell, als companys de partit o a La Terreta Decideix.


2. La Terreta Decideix treballa per millorar la Terreta en la mesura que pot, sense interesos ni públics ni particulars. Som apolítics i els comentaris aquests sobre el dinar no s'han d'entendre com a crítiques partidistes i electoralistes, són crítiques a l'acció de Govern i en concret a un dinar que es va anunciar per carta com a inauguració de la Carretera de La Terreta i que posteriorment així ha estat publicat a la pàgina web de l'Ajuntament. Cert és que el discurs integrador de l'Alcalde no deia res o ben poc de la Carretera, però a la carta i la informació i imatges del dinar posterior que es publica a la web de l'Ajuntament de Tremp, sols parlen de la carrerera.

3. La Terreta Decideix entén que en un Dinar de Germanor s'hauria tingut que convidar a tota la gent dels pobles de la Terreta, i no sols a uns pocs. La Terreta Decideix diu que aquest acte de l'Ajuntament és un acte socialista i ho seguim afirmant: hi ha comentaris que hi havia gent d'altres partits, correcte, sí el regidor d'ERC, Sr. Josep Maria ARDANUY, que va rebre el convit via correu electrònic el dijous 26 de març, dos dies abans, al migdia i al preguntar per què ho rebia tant tard li van contestar que sel'ls havia passat.
4. La Terreta Decideix troba a faltar que la presència de representants polítics de l'Ajuntament de Tremp i de la Generalitat de Catalunya, de l'anterior govern i de l'actual present. Trobem que es dona molta importància a la feina realitzada pel socialista Victot ORRIT, però s'obliden de dues coses fonamentals:

A) Una obra d'aquestes característiques es promoguda per Departament d'Agricultura,Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya,amb Fons Europeus i de REGSA. Les obres en concret les va començar el Conseller Joquim Llena (2006-2010).


B)Pel que respecta al govern de Victor ORRIT que es amb qui s'ha acabat el primer tram de carretera i que va ser el que va prioritza el tram El Pont de la Terreta-La Torre de Tamúrcia vers altres trams molt més prioritaris com podria ser el de Sapeira-Espluga de Serra i ramal d'Aulàs per a que els nens i nenes d'Aulàs puguessin arribar al Col·legi d'Espluga de Serra`i que es demostra amb els tres o quatre dies que es passen incomunicats per pista quant neva o plou.

C) Pel que respecta a l'Ajuntament de Tremps, les negociacions per a realitzar aquesta obra es va començar a va negociar i redactar durant la legislatura municipal anterior (2003-2007) amb Joan UBACH de CIU com a Alcalde i Josep Maria ARDANUY d'ERC com a Tinent d'Alcalde. En josep maria ARDANUY va ser qui va acompanyar poble a poble als tècnics d'Agricultura i van redactar una projecte amb millora de tot l'Anell de la Terreta, els accesos a tots els pobles fins i tot fins a la Verge de la Mir.

Aquell projecte del govern anterior era molt ambiciós i finalment el projecte presentat l'any passat i acabat en la seva primera fase és inferior al que van treballar anteriorment. No tot l'èxit és del PSC que, reduïnt les pretensions inicials, han fet realitat un projecte que en els seus orígens ho van començar a treballar els de CIU i ERC i que com a tals també sel's ha de reconèixer, ni uns han fet tant com diuen ni els altres tant poc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario