viernes, 11 de marzo de 2011

HAN D'ARREGLAR LA CARRETERA DE LA TERRETA ABANS D'INAUGURAR-LA




















































La millora de la Carretera de la Terreta que va del Pont de la Terreta fins a La Torre de Tamúrcia és la nineta dels ulls de l'Alcalde Victor Orrit per aquesta legislatura: més d'un 1 milió d'euros gastats en 7 kilòmetres de pista que continuarà fins Espluga de Serra i la resta de la vall.

L'Ajuntament ja fa dies que donava l'obra per acabada i ja en pensa en el dia de la inauguració que serà el proper 26 de març; un acte que vol fer amb tota la pompa necessària. Però la carretera NO està del tot acabada: moltes voreres NO s'han acabat i ja hi ha trams on algunes s'han deteriorat, l'accès a les finques i a Els Masos de Tamúrcia l'han acondicionat molt malament, quasi intransitable, i a sobre a l'obra nova hi ha forats. Tot un exemple de les bones maneres de fer obres del Tri-partit.

Per això, l'Ajuntament socialista ha tingut que fer, com a mínim, un parell d'intervencions per arreglar el desastre d'aquesta "nova" carretera:
10 de març, ja estaven tapant els forats per a que tot estigui ben bé per a la inuaguració. Segur que l'accès a La Torre de Tamúrcia quedarà molt bé, però si en tres mesos ja tenim forats que s'han de reparar qui diu que a l'estiu NO en tindrem o que els futurs forats s'arreglaràn com aquests??. Com es posible que en tres mesos hi hagi desperfectes?.

Dilluns passat, 13 de març, ja es parlava que el mur de La Torre de Tamúrcia es començava a moure.

De cara a la inauguració de la propera setmana i de cara a les eleccions de maig, l'Ajuntament Socialista de Tremp s'afanya en arreglar la nova carretera, i fins i tot una mica dels forats de la pista de Sapeira cap a Espluga de Serra. D'aquests forats, de cara 10 en tapen 1, però almenys ho arreglen...Gràcies!!. Davant aquestes millores de darrera hora, ens preguntem si continuarà arreglant carreteres i pistes desprès de les eleccions de maig, o s'haurà d'esperar fins al 2015, per a que es tornin a escoltar la veu dels veïns i veïnes de La Terreta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario