martes, 8 de marzo de 2011

LA TERRETA NO EXISTEIX!!. COMENTARIS AL BLOC

Fa un parell de dies que es va penjar uns comentaris sobre la situació de la Terreta i la seva promoció turística per part de l'IDAPA.
Es tractava d'un "Mapa d'allotjaments de turisme rural, espais naturals i museus de l'Alt Pirineu i Aran" i com MOLT BÉ diuen els comentaris anònims en aquest Mapa SI que especifiquen els allotjaments de turisme rural de la Terreta: CASA VELLA d' Orrit (nº 162) i el MUSEU O CASAL DELS VOLTORS.
Si es mira bé la cita i la crítica, tot el text i el mapa els hem tret d'un altre BLOC DE LA TERRETA i creiem que era oportú situar-ho d'aquesta manera. En realitat, el post mostrava el desencís per l'abandonament en la promoció turística del conjunt de La Terreta al marge dels voltors, i com comenta l'anònim, sense dir qui ho tindria que fer però ens diu:
"El que potser si caldria plantejar-se és perquè hi ha tan poques iniciatives de turisme rural i perquè tenen tan poc èxit d’ocupació , sent com és la Terreta un entorn privilegiat tan a nivell paisatgístic com cultural".

Aquestes darreres setmanes hem pogut comprovar la precària situació de les pistes per accedir als nuclis més poblats amb neu i aigua i la seva deixadesa per part de l'Ajuntament, veure com el Consell Comarcal NO suggereix cap ruta per la Terreta, ni als díptics de l'Ajuntament de Tremp es promociona aquesta vall i quan l'Ajuntament fa un panell de promoció turística per a instal·lar a tocar del Pont d'Orrit anomenen al RIU NOGUERA PALLARESA AL NOGUERA RIBAGORÇANA.

Tot això, ni de les dues respostes de l'Alcalde Victor Orrit sobre el tema de la segregació de la Terreta són temes POC importants per a l'Ajuntament Socialista de Tremp i per a determinats anònims.

No hay comentarios:

Publicar un comentario