miércoles, 29 de junio de 2011

Areny de Noguera: PSOE, PP i PAR de la Ribagorça ignoren la taula informativa de la Plataforma Anti-MAT

El Bloc de la Plataforma Anti-MAT ens informa de l'acte que el passat dia 24 de juny es va realitzar a Benavarri, Dia de la "Comarca de la Ribagorza" :

Precisament, la concentració i recollida d'al·legacions, celebrada avui a Benavarri, s'havia convocat, com ja expliquem, en coincidència amb el Dia de la Comarca de la Ribargorça, que, casualment coincideix amb el Dia Internacional contra la Contaminació Electromagnètica.
El fet que, a més, s'hagi presentat públicament en aquest mateix dia el Manifest contra la Contaminació Electromagnètica, subscrit per 500 col·lectius socials, entre els quals es troba la nostra Plataforma, feia imprescindible nostra presència en els actes programats avui a Benavarri.

De nou, per tant, ens venim amb el bon sabor de boca que ens deixa el fet de comprovar la solidaritat dels nostres veïns en contra de la projectada Autopista Elèctrica que amenaça les nostres terres. No podem dir el mateix, no obstant això, de les autoritats presents en l'acte, que ni tan sols s'han dignat a apropar-se a intercanviar unes paraules amb nosaltres, encara que es trobaven a escassos metres de la nostra taula i nostres ben visibles pancartes. Què podem pensar d'aquesta actitud? És lògic que nostres principals autoritats es reuneixin a celebrar el dia d'una comarca el futur desenvolupament de la qual podria quedar totalment hipotecat pel projecte de Red Eléctrica de España i no tinguin ni el detall d'intercanviar unes paraules amb els qui, just a l'altre costat del carrer, estem lluitant per es supervivència i el seu futur desenvolupament? I després s'estranyaran que els ciutadans d'aquest país se sentin indignats amb els seus governants i no els considerin els seus representants! En fi, no és moment per polemitzar doncs per sobre de tot hem de mantenir-nos units, però entenem que no és possible la celebració del dia d'una comarca sense una mínima reflexió sobre el seu futur i més quan aquest penja d'un fil. En fi, us deixem a continuació amb algunes fotos d'aquesta tarda, afegint al que s'ha dit, com ja assenyalem ahir, que se segueixen recollint al·legacions als ajuntaments i per part de membres de la Plataforma.






1 comentario:

  1. ES NORMAL QUE IGNOREN LA MESA DE RECOGIDA DE ALEGACIONES YA QUE LA GENTE QUE ESTA AL FRENTE DE ESTOS PARTIDOS COMO SIEMPRE ESTAN CON LAS ELECTRICAS A PESAR DE CQUE EL PUEBLO QUE ES EL QUE VOTA PERO EL QUE NO TIENE DINERO ESTA PIDIENDO MAYORITARIAMENTE QUE NO HAGAN ESTAS LINEAS DE MUY ALTA TENSION( LOS POLITICOS DE NUESTRA COMARCA SON ASI DE HIPOCRITAS Y RUINES)

    ResponderEliminar