martes, 7 de junio de 2011

VIURE ALS PIRINEUS: REAGRUPAMENT FA ALCALDE DE TREMP AL CANDIDAT SOCIALISTA


La formació de Carretero evita el pacte "nacional" amb CiU i ERC-SIP.

Ningú es profeta a casa seva. Com a mostra l'alcaldia de Tremp que continuarà en mans socialistes. De fet, serà l'única capital de comarca de Ponent que el PSC conservarà després de la davallada electoral del passat 22M, i tot gràcies a Reagrupament, la formació liderada per Joan Carretero, precisament nat a la capital del Pallars Jussà.

Víctor Orrit, el cap de files socialista que fins ara governava amb majoria absoluta continuarà mantenint el ceptre de Tremp gràcies a un acord amb Reagrupament. L'únic regidor de la formació de Joan Carretero, Joan Pascual Garcia, ja ha avançat i així ho han confirmat fonts de Rcat a Nació Digital, que votarà a favor de la investidura del socialista, a canvi d'entrar a l'equip de govern municipal.

D'aquesta manera Pascual Garcia ha evitat un acord "nacional" entre CiU i ERC-SIP (format per Esquerra i dissidents de Solidaritat) per articular un govern alternatiu. El PSC va obtenir 6 regidors, 5 CiU i 1 regidor d'ERC-SIP. Val a dir, que el germà de Joan Carretero, Josep Maria, ocupava el número dos de Rcat i no va aconseguir l'escó municipal.
A: http://www.naciodigital.cat/viurealspirineus/noticia/7231/reagrupament/alcalde/tremp/candidat/socialista


10 comentarios:

  1. EL ganster polític tornar a fer de les seves i ofereix sous astronòmics a cambi del vot.Tremp perd i li donem les gracies al senyor Joan Pascual per tenir una cobardia tan gran i donar soport a un personatge tant despota i prepotent com el VICTOR ORRIT.

    ResponderEliminar
  2. ESTA ES LA PEOR NOTICIA QUE PODIAMOS TENER EN LA TERRETA.NO QUEREMOS UN ALCALDE QUE LO QUIERE SER A CUALQUIER PRECIO Y TAMPOCO QUEREMOS UN CONCEJAL COMO EL SENYOR JOAN PASCUAL QUE SE VENDE AL MEJOR POSTOR.TENDRIA QUE PENSAR ANTES EN SUS VOTANTES QUE EN SU BOLSILLO.GRACIAS JOAN PASCUAL POR ARRUINAR A LA TERRETA DANDO TU APOYO A LOS SOCIALISTA.

    ResponderEliminar
  3. Joan te has cubierto de gloria con tu decisión de apoyar al Orrit,con esto solo pierde Tremp y a ti te podemos de las grácias por apoyar al peor alcalde que hemos tenido durante los últimos años en nuestra ciudad.

    ResponderEliminar
  4. Jo pensaba que REAGRUPAMENT volia la independencia de CATALUNYA i ara resulta que dona suport al PSC que resulta pitjor que el PP per als interessos de catalunya.
    Gracies al pacte PSC-REAGRUPAMENT tornarem als anys 70 Mando i ordeno seran pitjor que franco
    Nomes em queda donar les gracies als de Reagrupament per vendres per un sou miserable pero el nostre poble ho patirà

    ResponderEliminar
  5. buscad quienes son los propietarios de los terrenos donde red electrica quiere instalar una subvestacion de la MAT en el pueblo de figuerola de orcau. Encontrareis a un tal Sr. Sirvant, num.4 de reagrupament, amigo del sr orrit que le ha gestionado los contactos con red electrica, i infiltrado suyo en esta lista electoral hecha a ultima hora para joder a ERc, i impedir su pacto con ciu. Estrategia tipical orrit.

    ResponderEliminar
  6. Si a todo, pero luego llegará Artur Mas a inaugurar la subestación y la línea eléctrica con Felip Puig a sus espaldas para que no le pase nada malo al cortar la cinta.
    Unos hacen país, otros nación, algunos gobierno y otros el cretino.
    Todos son iguales,
    quieren pesebre,
    el gratis total.
    Ningún político
    hará nada por La Terreta, les tocará a sus habitantes hacerlo.

    ResponderEliminar
  7. Ya van dos de Reagrupament de Tremp que son amigos del Orrit (Pascual y Sirvant), habrá alguno más que sea un socialista camuflado en reagrupament?. Tanto atreveix-te, atreveix-te, pa qué? pa ser un concejal del psc?

    ResponderEliminar
  8. Teniu tota la raó Reagrupament a actuad com el partit filial del psc i alguns menbres de la seva llista sols han actuat pel seu propi interès i miran de treure un venefiçi econòmic,però el problema no es un altre que Reagrupament no a fet serví cap filtre per agafar afiliats.No mès recorda que dintre del partit sortossament la majoria no som com en Pascual o Sirvant

    ResponderEliminar
  9. Es verdad que a algunos les gusta bailar con la más fea diciéndole a esta a modo de susurro "cuanto te daría por conseguirte" y la más fea, ávida de deseo le confiesa " no no, yo te daré, cuánto deseas con tal de tenderé junto a mí

    ResponderEliminar
  10. Nepotismo, deslealtad, mercantilismo electoral vs ideales, tránsfugas bajo el eufemismo de pacto, mediocres y sin formación siquiera académica es lo que impera por doquier de la península e ínsula. En otras palabras, mediocridad con afán lucrativo y bajeza moral es conditio sine qua non para enriquecerse. Esta es la clase "política "

    ResponderEliminar