martes, 7 de junio de 2011

SEGRE:REAGRUPAMENT PACTA AMB EL PSC I DÓNA L'ALCALDIA A VíCTOR ORRIT






Atreveix-te-Reagrupament, candidatura que va aconseguir un dels 13 regidors de Tremp, va decidir ahir en assemblea donar el seu suport al ja alcalde en funcions, el socialista Víctor Orrit, amb qui formaran govern en els pròxims quatre anys. Joan Pascual, cap de llista i regidor electe de Reagrupament, va explicar després de l’assemblea de militants que a la votació hi va haver 11 vots favorables a un pacte amb el PSC, sis més a favor de l’acord amb Ciu i quatre abstencions. El PSC va aconseguir sis regidors a les eleccions, de manera que el suport de Reagrupament li dóna la majoria estable. CiU, amb cinc, i Esquerra, amb un més, es quedaran a l’oposició. El pacte de Tremp podria decantar moltes altres alcaldies de la comarca pendents actualment de les negociacions entre els partits amb representació: Senterada, Isona, Talarn, Sarroca de Bellera, Castell de Mur, la Pobla de Segur i, també, el consell comarcal del Jussà. Fonts de les negociacions van reiterar la voluntat dels socialistes de formar part del govern comarcal.




6 comentarios:

  1. Al diari diuen que, segons Reagrupament, el pacte amb el PSC va obtenir un total de 11 vots favorables. Segur que 11?. Tenen credibilitat aquestes dades?. Pensava que eren 7 vots a favor del pacte amb el PSC, 6 amb CIU, 5 d'anar per lliure i 1 d'abstenir-se. Tot sembla indicar que els de Reagrupament ja fan igual que els del PSC: callar i mentir.

    ResponderEliminar
  2. Una notícia molt desgraciada pel nostre municípi que tindrem d`aguanta 4 anys mès la dictadura de DON VITTO a mès sense que tipus de influència perque el psc no tè cap poder polític dintri de CATALUNYA,i,el senyor Orrit durant els seus anys de despotisme al cap davant de la delagació no a fet gaires amics entre els seus rivals polítics.E n resum qui pert a Tremp no es CIU ni ERC sino que eprdem els veins de Tremp i dels seus pobles agregats que haurem daguanta durant una legislatura mès la prepotencia autoritaria dùn senyor que a tornat a emplea les arques municipals amb el seu venefìci propi.Joan Pascual no et podem donar els gràcies ya que veien que tens un preu no podrem confia amb la teva persona.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies Joan Pascual i Reagrupament per no atrevir-te a canviar res de res i per pactar amb Don Vito i continuar amb la mateixa prepotència soecialista. Que tens un preu, públic o privat, encara no es sap, però que no es pot confiar això si que es sap.

    ResponderEliminar
  4. Avui es un dia de dol per la TERRETA.En Victor Orrit tornara a ser l`alcalde.Totes les esperances que teniem de salva la TERRETA s`han esvaït dùn tret tot sentin la notìcia de que reagrupament donava suport al ganster polìtic dels pirineus.Ara mès que mai els habitants de la TERRETA hem d`aixeca la nostra veu i dema amb molta mès força i contudència la segregació de Tremp,perque si hem de suporta un mandat mès d`aquest personatge estem perduts i els de la TERRETA volem viure dintre d`una TERRETA lliure dels lligams amb TREMP i amb Victor Orrit.

    ResponderEliminar
  5. Avui la TERRETA esta ve com esta y tornem a tenir al VICTOR ORRIT com alcalde molt veeeeeeee
    u sento pels que volieu la segregacio teniu molta feina

    ResponderEliminar
  6. Nosaltres u sentim per la TERRETA perque manan DON Victor qui per es la TERRETA i els seus habitants.Sentim molt que no sapigues veure el que pasa amb els goberns psc,supossem que tambe est un venut

    ResponderEliminar