miércoles, 1 de junio de 2011

SEGRE: ERC DENUNCIA QUE UN NUCLI DE TREMP NO TÉ LLUM DES DE FA 2 ANYS


El nucli d’Espluga de Serra, a la zona de laTerreta, encara no disposa de llum, ja que l’enllumenat públic no ha entrat en funcionament, segons denuncia ERC, ara a l’oposició.Assegura que el consistori deTremp va rebre una ajuda de 44.000 euros el 2008 i que el 2009 es va portar a terme la instal·lació.Dos anys després el servei no ha entrat en funcionament i ERC sospita que podria ser per un problema de legalitat en el subministrament elèctric. L’alcalde en funcions,Víctor Orrit, va admetre que s’està tramitant la legalització del servei amb Endesa i va dir que el problema està a punt de resoldre’s. ERC també demanarà un informe al consistori sobre la legalització de subministrament elèctric a l’escola que podria estar en marxa amb la instal·lació d’obra provisional. Orrit espera la sol·licitud.
A: http://sapeira.blogspot.com/2011/05/2-anys-despres-espluga-de-serra-encara.html

2 comentarios:

  1. ESPEREMOS QUE CON ESTA NOTICIA NI REAGRUPAMENT NI ERC PACTEN CON LOS SOCIALISTAS Y HAGAN JUNTOA CON CIU UN FRENTE NACIONALISTA CATALAN PARA HECHAR DE LA ALCALDIA AL INCOMPETENTE VICTOR ORRIT (DON VITO CORLEONE)

    ResponderEliminar
  2. Ya veieu com les gasten els sociates que reben subvenciòns per fer obres que fan malament i que desprès de dos anys encara no funciona com poden uns personatges d`aquesta calanya esta al capdavant d`un ajuntament saben com saben que son uns incompetents,per sortr Tremp va votar mayoritariament per un cambi i un gobern de les forçes nacionalistes,les cuals ahurien dèntendres pel bè de Tremp i els seus pobles agregats,perque si tornem a tenir 4 anys mès de CORLEONE totom en surtirem perden i el nostre municìpi perdra 4 anys molt bons pel seu desemvolupament

    ResponderEliminar