domingo, 26 de junio de 2011

Segre: Carta oberta al regidor de Reagrupament de Tremp



Noi, he de reconèixer que, tant tu com els teus “guardians”, ens heu enganyat a tots: als de CiU i ERC, representant uns “paripés” que res han d’envejar les millors funcions teatrals de Shakespeare; als del teu partit, que no han sabut adonar-se que estàveu infiltrats a la candidatura pel maquiavel de torn i que sou més socialistes que Pablo Iglesias; i a la ciutadania, als votants de la vostra opció política, que amb el seu vot creien defensar uns valors nacionals i independentistes.

Però el que em sap més greu de tot, potser l’únic que em molesta (de la teva vida en pots fer el que vulguis), és que has jugat amb els sentiments i les il·lusions d’unes persones que s’havien esforçat molt per poder treballar per Tremp. Persones que com a resultat dels teus “paripés” ja estaven assumint responsabilitats a desenvolupar que i de sobte, per acabar la funció teatral, em fas arribar un SMS deixant-ho tot en mans d’una “assemblea”. Deixa’m que anomeni d’aquesta manera la reunió de militants que vareu organitzar amb els teus “guardians” i on, per primera vegada, els va acompanyar part de la família. Deixa’m dir-te també que crec que abans de la celebració de la citada “assemblea” ja ho tenies tot totalment acordat.

Noi, no calia tant teatre “del bueno”. Si realment, des del principi, ho tenies clar i decidit, no et feia falta sensibilitzar un conjunt de gent, als que solament els movia el seu altruisme i les ganes de servir la seva ciutat.

El temps posa tothom al seu lloc i finalment et demostrarà lo malament que ho has fet. Un temps que a nosaltres ens servirà per pagar-te aquesta factura, ja que no ens agradaria formar part dels teus deutors. Molta sort perquè, no en tinguis cap dubte, et farà falta.

Salutacions,

Joan Ubach Isanta
Cap de llista de CiU
Tremp

2 comentarios:

  1. Anims UBACH d`aqui 4 anys els derrotarem i per fí la ciutat de TREMP tornarà a ser goberanda per les forçes catalanistes e independentistes que els seus ciutatans volen i podrem fer fora de la nostra ciutat les forçes ocupaciò espanyolistes que estan ocupan les nostres instituçións.

    ResponderEliminar
  2. Marieta de l'ull viumar jun 28, 12:13:00 p. m.

    Home ,anònim, això de "tornar a ser governada per independentistes" no sé a que et deus referir, millor penso que ho has somiat perquè a la 2ona República no et deus referir, oi? Deixa que passin 4 anys i després en parlem, potser la història d'amor entre CIU i PP (llegeixis Mas- Sánchez Camacho)et fa pensar diferent. Jo també li desitjo ànims al Sr. Ubach, més aviat per si algun diaes converteix en alcalde, no tingui que pactar amb elements que de cop i volta es passen de Ments reagrupades a Perpetrats en els pactes, anti, contra i avant-natura. SALUT ||*||

    ResponderEliminar